De term ’theezakjes’, die refereert naar kleine borsten, kennen we wel. Maar nu schijnt dus dat koffie ervoor zou kunnen zorgen dat je boobies gaan krimpen. Drink jij dus gemakkelijk zo’n 3 à 4 koppen per dag? Dan zou ik even verder lezen.

koffie-borsten-krimpen-femfem
@unplash

Het onderzoek

Uit Zweeds onderzoek onder 300 vrouwen is gebleken dat ongeveer de helft van de vrouwen een gen bij zich draagt dat ervoor kan zorgen dat je borsten krimpen, door het drinken van koffie. De onderzoekers maten de grootte van de borsten en hoeveel koffie per dag deze vrouwen consumeerden. Hieruit is dus gebleken dat vrouwen die ongeveer 3 koppen per dag dronken, de kans hebben dat hun borstpartij verkleint.

Een troost:

Nu kun je niet zien aan iemands boobies of degene veel of weinig koffie drinkt. Ten eerste omdat iedereen in beginsel een andere cupmaat heeft en omdat de grootte van je borsten aan de hand van de omtrek en aan de hand van de cupmaat wordt gemeten. Bovendien heb je ‘slechts’ 50% kans dat je dat gen bezit en als je het bezit en een koffieliefhebber bent, dan is er nog een troost: je borsten zullen niet volledig verdwijnen. Hè, is dat even goed nieuws. Vroeg jij je al af waar die mooie, grote decolleté van voorheen is gebleven, dan weet je nu wat de oorzaak is.

Vind jij juist dat je borsten best een maatje kleiner mogen zijn? Dan hebben wij de meest unieke koffietentjes in Amsterdam voor je op een rijtje gezet.