Heb je ooit wel eens gedacht aan de mogelijkheid om van best friends naar lovers te gaan? Het is een veelvoorkomend scenario in films en boeken, maar ook in het echte leven komt dit vaak voor. Voordat we daarop ingaan, willen we graag jullie ervaringen horen. Heb je ooit gevoelens ontwikkeld voor een goede vriend of vriendin? Hoe ben je daarmee omgegaan? Of heb je (zonder reden) een sterke mening over dit onderwerp?

Van best friends naar lovers onderzoek FEM FEM

Doe mee aan ons onderzoek

Vriendschappen zijn vaak gebaseerd op wederzijds begrip, vertrouwen en gedeelde interesses. Maar soms kan er iets meer ontstaan tussen twee mensen die al lange tijd goede vrienden zijn. De vonk van romantische aantrekkingskracht kan zomaar overspringen.

Het is belangrijk om te beseffen dat het verschil tussen vriendschap en romantiek niet altijd even duidelijk is. Er zijn talloze gevallen waarin mensen succesvol zijn overgestapt van beste vrienden naar geliefden, maar toch zijn er ook mensen die er stellig in geloven dat een relatie met een beste vriend(in) onmogelijk is. Hoe denk jij hier eigenlijk over? Wees niet verlegen en deel je mening met ons via dit formulier (dan maak je namelijk ook kans op een heerlijke Pink Gellac-set). 

Altijd perfecte nagels

Wil je dus graag jouw ervaring met ons delen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Want dan maak je ook nog is kans op dit Premium Peel Off starterspakket van Pink Gellac ter waarde van €194. Geen gedoe meer met loslatende gellak of urenlang weken van je nagels. Met de Peel Base verwijder je jouw manicure namelijk in een handomdraai. En dat zonder remover en zonder je nagels te weken!

Het pakket bevat onder andere de Prep Booster, Manicure benodigdheden, de Peel Base, de Base Coat en Top Coat, de kleur #251 Nude Pink en een grote LED lamp. Deze lamp is perfect voor zowel je handen als je voeten.

En het beste van alles? Om kans te maken hoef je alleen maar jouw ervaring te delen over of het mogelijk is om van best friends naar lovers te gaan. Of je nu een succesverhaal hebt of juist niet, alle reacties zijn welkom. Dus deel je verhaal via dit formulier en maak kans op deze heerlijke prijs.

Premium Peel Off starterspakket van Pink Gellac ter waarde van 194 euro
Bron: Premium Peel Off starterspakket van Pink Gellac