Ok, jullie zijn ready om samen te gaan wonen. Alles gaat fijn en jullie zijn nu zó vaak bij elkaar (lees: elke dag) dat het een hele logische stap is om een plekkie te gaan zoeken waar jullie beiden gaan wonen. Dat samenwonen het één en ander met zich meebrengt weten we natuurlijk wel. Van hele mooie en fijne momenten tot awkward situaties. Dit zijn ongemakkelijke momenten als je gaat samenwonen op een rijtje.

Instagram Daisykeech
Instagram Daisykeech

Wie o wie doet de afwas?

Ok, er is een kans dat jullie een vaatwasser hebben (chill!). Stel dat jullie geen vaatwasser hebben dan moet de afwas tóch worden gedaan. Het is en blijft een rot klusje en we begrijpen best dat geen van jullie zin heeft in de afwas doen. Als niemand het doet dan stapelt de afwas zich snel op en tja, dat kan voor irritaties komen. Opmerkingen als ‘Ik doe het morgen wel’ of ‘Ik ben het vergeten’ kan je verwachten. Het is echt niet het einde van de wereld, maar irritant is het zeker.

Bankhangen is het nieuwe daten

Terwijl jullie in het begin waarschijnlijk elk weekend een drankje deden, uit eten gingen of naar de bioscoop gingen, zal dat nu wel anders zijn. Waarschijnlijk ben je al een tijdje samen dus een date binnen klinkt dan toch relaxter en cozy. Laten we eerlijk zijn als je dan toch al samenwoont klinkt het hartstikke fijn om gewoon lekker binnen te zitten. Lekker comfy en goedkoper.

Poepen

Tja, sommige mensen vinden dat de normaalste zaak van de wereld (en dat is het ook). Toch kan het voor wat ongemakkelijke momenten zorgen. Je wilt natuurlijk niet dat je partner erachter komt dat je moet poepen.. Want mooie vrouwen poepen niet. Grapje natuurlijk ;). Wel hebben wij hier natuurlijk dé oplossing voor. Leg wat wc papier in de toiletpot, ga alvast met je elleboog tegen de doorspoelknop zitten zodat je meteen kan doorspoelen als je hebt gepoept. Zo heb je geen nare geurtjes!

Wie krijgt de afstandsbediening; De Bachelor VS voetbal

Die eeuwige strijd om de afstandsbediening. Terwijl je lover het liefst iedere avond naar voetbal kijkt, heb jij je portie aan reality tv hard nodig. Hij snapt gewoon níet wat er romantisch is aan 20 vrouwen die voor het hart van een man proberen te strijden. Stiekem is hij gewoon jaloers..

Lees ook: Dit is dé tijdlijn voor een gemiddelde relatie