Alhoewel het een nationale feestdag is, hoeft het niet te betekenen dat je het leuk vind. Koningsdag is niet voor iedereen waardoor sommige mensen de oranje gekte liever vermijden. We hebben een aantal tips voor jullie hoe je het beste kan ontsnappen van de Koningsdag gekte.

oranjegekte FEM FEM

1. Niet meer van je bank af met Netflix

Blijf vooral gewoon lekker in je bed liggen. Of ga lekker bankhangen. Zet Netflix op en ga naar je favoriete films en series kijken. Of juist films en series die je nog niet hebt gezien. Check vooral nog even de laatste toevoegingen op Netflix van april.

2. Ga richting het strand

Ja oké, het mag dan niet zo’n heel mooi weer worden maar Nederland heeft genoeg strandtenten die van binnen óók heel leuk zijn. En waarschijnlijk ook redelijk “rustig” met Koningsdag. Bekijk ook even onze favoriete strandtenten van 2019.

3. Rust uit in een spa

Heb je een hekel aan Koningsdag en wil je gewoon een dagje rusten? Kom tot rust bij een spa. Bonus: in tegenstelling tot iedereen die met een kater rondloopt de dag na Koningsdag, ben jij lekker fris en fruitig.

5. Maak er een bioscoop uitje van

Waarom niet gewoon lekker een dagje bios inplannen. Lekker rustig. Niet moeilijk doen om een fijne plek te vinden want de zalen zijn amper vol.

Als je toch besluit om het wél te vieren, heb je in ieder geval geen kledingstress meer.