Oké ladies, ik heb voor jullie een heel rijtje met uitspraken onder elkaar gezet die je absoluut niet mag geloven. Ik heb een tijdje terug een artikel geschreven. Misschien kennen jullie hem nog wel: ”is het klaar met de liefde?” Afijn, als je deze nog niet gelezen hebt, ga dat dan nu doen! Voor de rest: deze uitspraken zijn zo typerend voor dit soort mannen. Benieuwd? Wij delen ze met je.

Schermafbeelding 2018-10-04 om 17.48.18

First of all: ”We hebben het nu toch leuk samen?”

Ja natuurlijk hebben we het leuk samen dat is de intentie van heel het daten. Deze uitspraken worden helaas gedaan als je een gesprek hebt over hoe serieus het is tussen jullie. Jij wilt graag iets vast, hij vindt het prima hoe het nu is. In dit geval: move on girl! Het is graag of niet. Hupsakee door naar iemand die wel met jou wil zijn.

”Je bent heel speciaal voor me, maar ik kan gewoon niet verliefd worden”

Je betekent heel veel voor me, maar…. Altijd die maar, zodra die maar komt moet je je spullen pakken en ontiegelijk hard wegrennen. Nee goed even serieus, dit is natuurlijk de grootste bullshit ooit. Het is heel duidelijk: kan je niet verliefd worden? Dan ga je het ook nooit worden en moet je het niet meer willen.

”Het is allemaal nog zo fresh met mijn ex”

Hij heeft zijn relatie drie jaar geleden beëindigd, maar alsnog heeft hij het moeilijk om iets nieuws te beginnen omdat zijn ex nog in zijn gedachte zit. Are you kidding me? Kortom: onzin. Van A tot Z, onzin.

”Ik ben bang dat het te snel gaat en ik iets verpest”

Hij iets verpest? Hoe zou je dit moeten doen dan? Als je het leuk met elkaar hebt kan het toch alleen maar goed gaan? Ladies, trap alsjeblieft niet in dit soort gare praat je bent niet van suiker en hij ook niet trouwens.

”Ik heb het te druk voor een relatie”

Een maand geleden was het nog zijn nieuwe baan, nu is het een nieuwe hobby. Elke keer is het wel weer iets anders wat weggaat en er weer bijkomt. Je bent nooit, maar dan ook nooit te druk voor een relatie. En daarnaast moet je ook tijd voor elkaar willen vrijmaken.

”Ik zit gewoon met nogal wat dingen, snap je?”

Ehm nee, dit snappen wij niet. En als je met iets zit kun je het ons ook gewoon eerlijk vertellen. Let goed op: als hij je echt heel leuk vindt, dan doet hij zijn best om je ook over deze problemen te vertellen, hoe moeilijk ook.

”Waarom kom je elke keer met roddels over mij aanzetten?”

Je hoort namelijk het ene na het andere gerucht over dat hij weer met iemand heeft staan flirten. Je confronteert hem met deze roddels en vervolgens schiet hij volledig in de verdediging. Waar haal je al deze onzin vandaan? Geloof me, als je van meerdere bronnen te horen krijgt dat er iets speelt, doe er dan alsjeblieft iets mee!

”Ik ben niet goed genoeg voor je, je verdient beter”

Absoluut 100% waar! Maar waarbij je zou denken dat deze opmerkingen oprecht bij hem vandaan komen, wilt hij er alleen maar meer good will uit krijgen. Dat jij gaat zeggen dat het niet zo is en dat hij juist een topper is. Be strong en neem zulke opmerkingen alsjeblieft als waarheid!

Lees ook: is het klaar met de liefde?