Als je natuurlijk zelf mocht kiezen zou je vol voor 14 februari gaan. Want was is er nou romantischer om zwanger te worden op de dag van de liefde? Alhoewel deze dag vol in het teken van de liefde staat is er nog een andere dag die toch meer resultaat levert. Onderzoek op de website van Fatherly wijst uit dat 11 december de opwindendste en meest vruchtbare dag van het jaar is.. Maar waarom dan?

friends-with-benefits-fem-fem

Its the day

Oké we kunnen misschien begrijpen dat het een dag in december moet zijn, want dit is ook een prachtige maand om eens even knus samen onder de lakens te duiken. 11 december is dus de dag dat er spannende dingen gebeuren. Onderzoek baseert deze statistiek op het feit dat er in midden september het grootste aantal baby’s geboren worden. Natuurlijk zijn er meerdere onderzoeken wereldwijd, want andere claimen dat 9 september de geilste dag van het jaar is.

Laten we het erop houden dat er wat speling in zit. Volgens onderzoekers zou de verhoogde interesse in december te danken zijn aan familie gerelateerde feestdagen. Het klinkt misschien raar, maar het geluksgevoel dat we krijgen van samen zijn tijdens de feestdagen is te vergelijken met dat van seks. Niet de schaars geklede vrouwen en dagjes strand die de mannelijke gedachtes op hol doen slaan. Gewoon ouderwets lekkere warme truien en avondjes op de bank. Wie had dat gedacht?

Laten we het er vooral op houden dat seks natuurlijk altijd een leuke bezigheid is, maar de sfeer van de feestdagen gooit er toch net een schepje bovenop.