Ben jij ook al plannen aan het maken voor een te gekke zomer? Dan hebben wij nog een leuke tip voor jou! Deze opblaasbare limousine zal aankomende zomer jouw go-to chillplek in het water zijn. Nodig je vriendinnen uit en het plaatje is compleet!

@Sam's Club
@Sam’s Club

Opblaasbare limousine

Dacht je dat de opblaasbare eenhoorns en flamingo’s van vorig jaar niet overtroffen konden worden? Dan heb je het goed mis! Deze opblaasbare limousine van ruim 6 meter lang en 3 meter breed wordt dé hangplek van jou en je vriendinnen deze zomer. De limo is gemaakt van sterk PVC en biedt plaats voor 6 mensen. Niet alleen zijn er ingebouwde opblaasbare bankjes om lekker op te zitten, er is ook nog voor iedereen een ingebouwde bekerhouder om je cocktails en biertjes veilig mee aan boord te nemen. De limousine heeft zelfs een built-in koelbox om drankjes, ijsjes en andere lekkernijen koel te houden.

Het opblazen van de limousine is easy! Met een elektrisch pompje is deze floatie binnen no-time volledig opgeblazen! Je moet zelf wel nog even een pompje kopen, hij zit namelijk niet bij de limo inbegrepen. Let wel op dat je een pompje koopt dat op batterijen werkt: een stopcontact vinden op het strand is een hele klus!

@Sam's Club
@Sam’s Club

Grease vibes

Kan jij niet wachten om je vriendinnen uit te nodigen op deze amazing opblaasbare limousine? Je kan de Retro Pink Limo Island op deze Amerikaanse website bestellen voor $199,98. Laat het mooie zomerweer maar vast komen!

Sta je te popelen om in de tuin van lekker weer te kunnen genieten? Check hier hoe je jouw tuin in elk seizoen zomerklaar maakt!