Binnenkort gaan, als het goed is, de terrassen weer open. Yay! Alvast weten waar je moet zijn? Dan hebben wij een lijstje voor jou gemaakt over Amsterdamse plekken met een terras in de zon. Anyhow, kun je daar niet op wachten? Dat snappen we ook natuurlijk. Je kunt nu ook alvast de kroeg bij je in huis halen met deze super fancy opblaaskroeg. Dusssss, biertje?

Screenshot 2021-04-22 11.11.56
@kingofthecastles

Nooit meer de bar uit

In een kwartiertje is deze thuiskroeg opgeblazen en kun je koude pilsjes gaan tappen voor je gasten. Het idee van deze ‘Irish Pub’ komt uiteraard uit Engeland. Inmiddels is de opblaasbare kroeg gelukkig ook in Nederland te huren. Proost!

Je hebt wel een redelijk grote tuin nodig voor deze opblaasbare kroeg, het neemt namelijk best wel wat plek in. Maar hoe dik is het om een eigen stamkroeg te hebben? Zet wat tafels neer, een barretje en een goed geluidssysteem en je hoeft nooit meer de deur uit.

De pub is geschikt voor 50 tot 60 personen (beetje afhankelijk van het aantal gasten). Helaas moeten we met die aantallen nog even wachten, maar met de familie of een paar vrienden is dit natuurlijk al super gezellig. Er hangt uiteraard wel een prijskaartje aan het huren van deze kroeg. Voor 275,- kun jij het een mooi plekje geven in je tuin. Laat die zomer maar komen!

Screenshot 2021-04-22 11.12.18 kroeg FEM FEM
Beeld: King of The Castles

 

Lees ook: Lidl verkoopt nu online mini vaatwassers en die wil jij hebben