We zijn dol op de super schattige, fluffy beestjes die je het liefste in je achtertuin wilt zetten om dagelijks mee te knuffelen. Er is goed nieuws voor de alpaca liefhebbers! Pak je agenda er snel bij, want op zaterdag 14 april is er een open dag op een alpaca boerderij. Dat wordt de hele dag genieten van jouw favoriete dier!

alpaca-femfem

Op deze zaterdag is the place to be alpaca boerderij: Alpaca Ijsseldelta Logies te Ijsselmuiden. De perfecte reden om gezellig een dagje weg te gaan met je vriendinnen, toch?

Activiteiten

Vanaf 11 uur ben je van harte welkom op de boerderij om de tofste dingen te doen. Denk aan: een echte alpaca rondleiding, alpaca golf en het scheren van een alpaca. Je kunt ook lammetjes aaien en knuffelen. Als souveniertje kun je op de boerderij nog een alpaca knuffel scoren. Ben jij van plan om met je kleine nichtje heen te gaan? Dat kunnen jullie samen springen op het springkussen en geschminkt worden. Misschien worden jullie wel omgetoverd tot alpaca’s!

Het is helemaal gratis, dus meld je hier aan voor het Facebook event. Wij weten alvast wat we gaan doen in het weekend van 14 april!