De meeste mensen worden niet bepaald warm van een maand als januari. De feestjes zijn voorbij en iedereen gaat weer volle bak aan het werk. Plus het slechte weer en de donkere dagen maken het er ook niet bepaald beter op. Wat je dan dus wel kunt doen? Op de bank liggen met een dekentje en Netflix aan knallen, maar doe je dit in je eentje of met iemand samen? First Dates brengt wellicht de uitkomst!

first-dates-fem-fem

Een nieuwe lover in januari?

Geldt die laatste zin absoluut voor jou, dan hebben we goed nieuws. Je kunt januari wellicht nog uit komen met een kersverse lover, want First Dates Hotel is nog steeds op zoek naar vrijgezellen van boven de 30 jaar oud die een blind date op televisie aandurven.

Mannen, vrouwen, homoseksueel of hetero: het maakt niet uit, als je maar beschikbaar bent tijdens een van de twee (of beide) laatste weekenden van januari en serieus op zoek bent naar een nieuwe liefde in je leven. Dus wil jij het nieuwe jaar gelijk goed starten met misschien wel een nieuwe liefde aan je zijde? Wacht dan niet langer en geef je nu op!

Interesse? Klik dan eventjes hier!