We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, de haat-liefde relatie tussen (twee) zussen is one of a kind. Het ene moment zouden jullie elkaars haren eruit willen trekken, en het andere moment willen jullie elkaar wel platknuffelen. Met dat eerste heb jij vast ook geregeld te maken als jij bent opgegroeid met zussen. En geloof ons: wij kennen het. Daarom hebben wij een aantal momenten voor jou op een rijtje gezet waarop jij jouw sisters echt niet uit kon staan. Herken jij jezelf hierin?

Zussen niet uitstaan FEM FEM

Momenten waarop jullie elkaar echt niet konden uitstaan

 1. Wanneer jullie ruzie hadden en dat moesten uitpraten met jullie ouders en je zus zich zooooo erg aanstelde dat jij de schuld van alles kreeg….Are u serious?!?!
 2. Wanneer je er via een Instagram story achter moet komen dat zij ALWEER jouw leuke blousje ongevraagd geleend heeft (dit kan nu nog steeds gebeuren).
 3. Eindeloze ruzies over de afstandsbediening…
 4. Oja, en over wie de hond moest uitlaten.
 5. Of de kattenbak moest verschonen.
 6. Wanneer jij net wilde gaan douchen, en je zusje dan snel naar de badkamer rende om jou voor te zijn (pfff, zó kinderachtig).
 7. Wie er voorin de auto mocht zitten eindigde ook ALTIJD in een ruzie…
 8. Bij het spelen van vadertje en moedertje evenmin. En dan moest jij telkens maar weer de bigger person zijn en de vader spelen. Of nog erger: de hond.
 9. Altijd elkaar chanteren: ”Als je dit niet doet, dan vertel ik dit aan pap en mam”.
 10. Zij kreeg op de een of andere manier altijd leukere cadeautjes met de feestdagen.
 11. De computertijd, die goede ouwe tijd. Ook hierover kregen jullie altijd slaande ruzie, want zij deed niks nuttigs achter dat scherm (kom op, Mijnenveger, echt?) en jouw crush wachtte op MSN. AAN. DE. KANT!
 12. Wie de huistelefoon mocht opnemen….en rennen naar dat ding!
 13. Welk nummer er op mocht van de CD in de auto.
 14. Welk boekje er voorgelezen mocht worden voor het slapen gaan.
 15. Valsspelen met Mens Erger Je Niet of Uno. Hell yeah, and the winner is…Juist ja, zij.

Lees ook: Deze dingen herken je alleen als je een oudere zus hebt