De Super Bowl is voor Amerikaanse sportfanaten hét evenement van het jaar. Maar ook voor de muziekfans onder ons is er in de break van de wedstrijd altijd een groots optreden te verwachten. En boy, dat was er zeker: het fantastische optreden van The Weeknd tijdens de Halftime show is het gesprek van de dag! Ben je vannacht niet opgebleven voor dit spektakel? Geen zorgen, het is gewoon terug te kijken in dit artikel!

The Weeknd FEM FEM

Een grootse show

De Canadese zanger die je natuurlijk kent van de hits Blinding Lights en Can’t Feel My Face, schijnt miljoenen dollars te hebben neergelegd voor een indrukwekkende show. En dat was te zien ook! Van een heel footballveld vol met dansers tot een verlicht doolhof als decor: het was spec-ta-cu-lair!

The looks

Terwijl de meeste artiesten tijdens de Halftime show gastartiesten uitnodigen, deed The Weeknd het optreden helemaal solo. Opvallend aan het optreden waren de looks van de dansers. De dansers droegen dezelfde outfit als de zanger, maar dan met verband om hun hoofd. The Weeknd droeg deze outfit vorig jaar zelf ook bij de American Music Awards, ter promotie van zijn album After Hours. In zijn laatste videoclip van ‘Save Your Tears’ is hij te zien met een brand new face. Heeft The Weeknd hiermee kritiek op plastische chirurgie?

Kijk hieronder het optreden terug:

Ben jij een grote muziekliefhebber en kan je niet wachten om weer een concert te bezoeken? Klik hier voor goed nieuws!