Na twee jaar en vier collecties nam Gigi Hadid afscheid van Tommy Hilfiger en zoals verwacht was men natuurlijk uitermate benieuwd wie de opvolger zou zijn van het topmodel. Tommy koos ditmaal voor een dame die we niet alleen acteert, maar ze is ook zangeres, danseres én model en we hebben alvast de eerste beelden.

Tommy x Gigi

Twee jaar lang werkte Gigi samen met een van Amerika’s grootste modemerken. Haar eerste collectie werd in 2016 gelanceerd en was voor Gigi een droom die uitkwam. “Samenwerken met Tommy is inspirerend geweest en een geweldige introductie in de wereld van design.” Wat vooral goed werkte was het see now buy now-concept wat inhield dat de collecties direct na de catwalkshow verkrijgbaar waren. Na vier collecties nam Gigi afscheid en is het Tommy gelukt om een waardige opvolgster te vinden: de Amerikaanse actrice Zendaya.


View this post on Instagram

Am I about to flood your timelines with pics of my @tommyhilfiger collection…yes. #TommyxZendaya

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Zendaya

Zendaya begon haar professionele carrière als model mij de Amerikaanse retailer Macy’s maar haar echte doorbraak kwam toen ze voor The Disney Channel ging werken. Zo kon je haar zien in onder andere iCarly en Shake It Up. Wat betreft films was 2017 haar jaar. Zo was ze te zien in de nieuwste Spiderman film maar het was vooral haar rol in The Greatest Showman wat ervoor zorgde dat zij internationaal bekend werd. Afgelopen oktober werd aangekondigd dat ze samen met Tommy Hilfiger een capsulecollectie ging ontwikkelen en het belooft een retro spektakel te worden.

Tommy x Zendaya 

Bij deze TommyXZendaya collectie wilde Zendaya graag wat meer aandacht besteden aan ‘zakenvrouwen’. Zo kun je dat ook ongetwijfeld zien bij de foto’s die ze al op haar Instagram heeft geplaatst. Naast dat ze meewerkt aan de collectie, zal ze ook het gezicht worden van deze lijn. Zo wilt ze de lijn een unieke en zelfverzekerde uitstraling geven. De eerste campagnebeelden zijn al te zien maar de volledige collectie zal 2 maart gepresenteerd worden in Parijs tijdens Fashion Week.

View this post on Instagram

#TommyxZendaya

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Fashion Week draait nog in volle toeren. Parijs staat nog op de planning maar we blikken nog even terug op Londen.