Na een lange dag ploffen we het liefst op de bank en zetten we de tv aan. Wat gaan we kijken? First Dates natuurlijk! Niets is leuker dan de iets wat ongemakkelijke dates én gastheer Sergio natuurlijk. We zijn trouwe fans van Sergio, en waren ook in shock toen we hoorde dat Sergio gaat stoppen met zijn rol als maître. We krijgen er wel een heel leuk iemand voor terug. Dit is de opvolgster van Sergio uit First Dates.

first dates sergio
Bron: First Dates

Hoe ziet de opvolgster van maître Sergio van First Dates eruit?

Ik hoor je al denken; maar wie is nou deze opvolgster? Het gaat om Denice Dest van 42 jaar. Samen met barman Victor Abeln (die thankgod wel blijft) gaat ze het restaurant runnen.

First Dates: wie wordt de nieuwe maître? 

Denice kon Sergio natuurlijk niet zomaar vervangen, daar is een heel selectieprocedure aan vooraf gegaan. Je kunt dit proces volgen in de online serie First Dates: wie wordt de nieuwe maître? De serie is te vinden op de website van First Dates.

Denice in ieder geval de gelukkige geworden, en ze kan het bijna niet geloven. Eerst werkte ze als een zogeheten ‘door bitch’ bij verschillende nachtclubs. “Als iemand me dit een half jaar geleden zou vertellen, had ik diegene keihard uitgelachen.” Denice kan niet wachten tot ze mag beginnen laat ze weten. “Het is echt superstoer dat de deelnemers dit doen, dat ze voor het oog van iedereen op zoek gaan naar de liefde en zich kwetsbaar opstellen tegenover iemand die ze helemaal niet kennen. Dus het minste wat ik kan doen is dat ik liefde voor hen heb.”

Sergio neemt afscheid

Hoe blij Denice is met haar nieuwe klus, hoe jammer Sergio het vindt dat hij afscheid moet nemen van het programma. De reden dat Sergio afscheid moet nemen, is omdat hij samen met Jim Bakkum zijn theatershow begint. “We gaan draaien in de periode dat jij niet kunt, dus we gaan je vervangen”, is er tegen Sergio vertelt.

“Het viel rauw op mijn dak. We hadden al negen seizoenen gemaakt, ik dacht dat we iets hadden opgebouwd met elkaar. Maar er werd niet naar oplossingen gekeken. Je zou verwachten dat in de planning rekening met agenda’s wordt gehouden”, vertelt Sergio aan Flair. Helaas geen Sergio meer op de set, maar wij kunnen niet wachten op de nieuwe afleveringen!

Lees ook: 7 redenen om aan First Dates mee te doen