Momenteel is Hanne Verbrugge niet in staat om samen met de andere leden van K3 op te treden. De zangeres is namelijk zwanger! Superleuk nieuws, maar dat betekent wel dat ze tijdelijk vervangen moet worden. Diede van den Heuvel, één van de kandidaten van K2 Zoekt K3 is als vervanger aangewezen, maar bij de andere shows zou er mogelijk een andere vervanger kunnen zijn. En die kennen we allemaal…

Oud K3-lid comeback Grote Sinterklaasshow
Bron: @hannecarry_

Diede bij K3

De afgelopen tijd heeft de Nederlandse Diede van den Heuvel keihard gerepeteerd om een waardige vervanger te zijn voor Hanne tijdens de ‘Kom Erbij’ shows van K3. Echter waren de fans hier absoluut niet blij mee, voornamelijk de fans die al een kaartje hadden gekocht.

Via social media liet het publiek weten wat ze van deze vervanging vonden: “We hebben betaald om K3 te zien, niet K2 + Diede.” Studio 100 heeft tot grote ergernis van de fans besloten geen geld terug te geven voor de kaarten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K3 (@k3.studio100)

Op zoek naar een andere vervanger

Volgens geruchten zouden niet alleen de fans, maar ook de andere twee K3-zangeressen, Marthe en Julia niet heel blij zijn met de keuze voor Diede. Daarom heeft Studio 100 bekendgemaakt dat tijdens de Sinterklaasshow iemand anders Hanne zal vervangen.

Het moet iemand zijn waar zowel de K3’tjes als het publiek blij van wordt. Er zouden geruchten rond gaan dat Josje Hanne zou gaan vervangen. Een fan stelde de volgende vraag onder de laatste TikTok van Josje: “Ga je voor K3 invallen met Sinterklaas show Studio 100?” Josje heeft deze reactie geliked. Wat denken jullie? Zal dit oud K3-lid een comeback maken tijdens de grote Sinterklaasshow?

@josjehuismanofficial

My friend @Sarah Kefi made me do it. Did I #madeyoulook ? 🤪

♬ Made You Look – Meghan Trainor