Panty’s gooien we vaak na een keer dragen weg. En natuurlijk moet dat wanneer er een ladder in zit, maar anders is dat helemaal niet nodig! Op zoek naar een manier om je oude panty te hergebruiken? Op deze manier maak je van een oude panty een party top.

top van panty

Panty’s

Panty’s zijn natuurlijk ontzettend handig en onmisbaar in iedereens kledingkast. Ze houden je benen lekker warm in de winter en zien er vaak ook heel leuk uit. Het nadeel is alleen wel dat panty’s redelijk snel scheuren, waardoor we ze vaak na één keer dragen weggooien. Ben jij nog op zoek naar een manier om je oude panty een tweede leven te geven? Op TikTok gaat er nu een video rond, waarin een meisje laat zien hoe je van een oude panty een mega leuk shirtje voor een feestje maakt.

Van oude panty naar party top

Het is heel makkelijk en het enige wat je nodig hebt, is een oude panty en een schaar. Begin door één van de benen van de panty af te knippen en van beide kanten de voetjes eraf te halen. Maak aan de onderkant van het been dat nog vastzit een klein knipje. Trek ‘m aan en steek één van je armen door de ruimte voor het been. Je kan je duim door het gat aan de onderkant steken voor een extra leuk effect.

Je kan ‘m zo laten, maar wil je er nog iets aan toevoegen? Dan kan je het losgeknipte stuk van het andere been ook nog als los mouwtje dragen. En zo hergebruik je een oude panty die je anders nooit meer zou dragen en maak je er een onwijs leuke party top van.

@gabriela.recalde Old pantyhose into a DIY top in 5min ✂️ #pantyhosehack #diytophack #diycroptops #oldpantyhosehack #tightsdiy #diy #diyfashionideas #diyfashion #diytiktokfashion #gabrielarecalde #style @style @girls #repurposedfashion ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) – Eliza Rose & Interplanetary Criminal