Het Outer Banks koppel John B en Sarah zijn in real life geen stel meer, vertelt het magazine People. Na een jaar samen te zijn geweest is er een einde gekomen aan de relatie. Beide Chase Stokes en Madelyn Cline hebben nog niet gereageerd op de geruchten rondom hun relatiebreuk.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door chase (@hichasestokes)

Wanneer begonnen Chase en Madelyn met daten?

In een interview met Us Weekly vertelt Chase waarom hij en Madelyn begonnen met daten na het filmen van het eerste seizoen van de Netflix serie Outer Banks. Tijdens het filmen van de serie was er gewoon te veel spanning en nervositeit. Chase en Madelyn waren simpelweg bang om het te verpesten – tot de laatste filmdag. Volgens Chase was het pas gedurende de lockdown dat hij besefte dat er meer was tussen hem en Madelyn. Omdat de focus niet meer op het werk lag, kwamen er ruimte voor de liefde. Er bloeide iets op!

Het stel maakte het mogelijk om het tweede seizoen van Outer Banks te filmen, zonder dat hun relatie in de weg zou staan. Voor Chase en Madelyn bleef het belangrijk om de serie over John B en Sarah te laten gaan, en niet over Maddie en Chase. En dat was [quite] the challenge.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Maddie (@madelyncline)

De relatiebreuk tussen Maddie en Chase

Inmiddels zijn verschillende bronnen naar buiten gekomen met het nieuws dat Chase en Maddie niet langer meer samenzijn. De twee hebben geprobeerd het privé op te lossen, maar dit is ze niet gelukt. Niet alleen hebben we het te doen met Chase (wij zouden never ever over de bloedmooie Maddie heen komen) maar ook vrezen we het ergste voor het nieuwe seizoen van Outer Banks. Want hoewel Netflix het derde seizoen van Outer Banks nog niet officieel bevestigd heeft, zat het er wel aan te komen. We kunnen namelijk niet wachten om John B en Sarah weer samen te zien op ons beeldscherm en toe doen alsof er niets is gebeurd.

Lees ook: De drie beste series van 2021 die je in één keer kan kijken