Een gemiddeld festivalterrein is anno 2023 een runway waar je je meest fabulous outfits kunt dragen. Het festivalseizoen is inmiddels voorbij en om de pijn te verzachten blikken wij terug op één van onze favoriete feestjes, Loveland Festival, waar wij de knapste outfits spotten.

Perfecte outfits voor je eerstvolgende feestje

Ondanks dat de festivalzomer officieel finito is, hoeft er echt niet gestopt te worden met feesten. Ook in de herfst en winter staan er nog genoeg leuke feestjes op de party agenda, waarbij er weer geflaneerd kan worden in de meest prachtige outfits. Om je alvast te helpen met inspiratie op doen, zetten wij een aantal parels voor je op een rij:

1. Denim boots

loveland denim boots
Bron: Axel Thijssen voor Loveland Festival

Laarzen, laarzen en nog eens laarzen: we krijgen er dit seizoen geen genoeg van. Tijdens Loveland Festival vlogen de meest knappe exemplaren ons om de oren, want kunnen we bijvoorbeeld een momentje nemen voor bovenstaande denim boots? Naast een heerlijk paar in denim, kun je ook kiezen voor een andere kleur boots óf de viral buckle boots, die op dit moment overal op TikTok spotten.

2. Blauwe glazen

blauwe glazen loveland
Bron: Axel Thijssen voor Loveland Festival

Als er één ding is, wat we in het afgelopen seizoen hebben geleerd, dan is het dat een gekke bril iedere outfit goed maakt. Of je nu kiest voor een sportief wielren-modelletje, feloranje glazen of een gekleurd montuur: alles kan en alles mag. Onze favoriet van dit moment? Het retro montuur met blauwe glazen.

3. Baby t-shirts

Inimini t-shirts hebben de afgelopen zomer onze voorkeur gehad. En dan het liefst in een gekke print of met een vreemde tekst erop. De oversized shirts laten we ook het aankomende party-seizoen links liggen, maar we kiezen voor een maatje waar in principe ook je kleine zusje in zou kunnen passen. Vind je dit iets te strak? Combineer dit item met een wijde jeans en grove schoenen, zodat je outfit in balans blijft.

baby tee loveland
Bron: Rachel Ecclestone voor Loveland Festival

4. Fishnet

Of je nu kiest voor een inimini fishnet of voor een grovere variant, een top met deze structuur is in ieder geval perfect voor een feestje. Afgelopen zomer combineerden we ‘m op festivals met een short en bikinitop – iets wat we in de winter ook prima kunnen doen. Zakken de temperaturen, dan ruilen we dat shortje in voor een oversized jeans. Hoe je de outfit afmaakt? Neem een voorbeeld aan onderstaande ladies en combineer ‘m met een funky brilletje, kleine vlechtjes in je haar en Y2k-sieraden.

outfit trend zomer feestjes loveland
Bron: Tiago Coelho voor Loveland Festival

Nóg meer feest

Zit jij in zak en as omdat het festivalseizoen voorbij is? We feel you. Gelukkig is er geen reden om verdrietig te zijn, want voor je het weet staat de leukste week van het jaar weer voor de deur: Amsterdam Dance Event. Loveland Festival organiseert tijdens deze partyweek vier verschillende feestjes die je niet wil missen. Paradise x Loveland, 909 x Loveland, Music On x Loveland en Mochakk Calling ADE x Loveland vinden tijdens ADE 2023 plaats. Extra fijn: je kunt nu nog tickets scoren.