Volle lippen is iets wat we allemaal willen. Maar helaas: niet iedereen is hier blessed mee. Natuurlijk zijn er een aantal dingen die je kan doen om je lippen voller te laten lijken, maar een écht goede hack zijn we nog niet tegen gekomen. Tot nu; oval lining gaat nu viral op TikTok en schijnt heel goed te werken.

Vollere lippen

Geef maar toe: ook jij hebt vast de meest bizarre lifehacks uitgeprobeerd om vollere lippen te krijgen. Een tijdje geleden ging er een hack rond waarbij je chilisaus op je lippen moest smeren – please don’t. Ook ben je vast niet geheel onbekend met lip plumpers. Maar helaas: als deze hacks al werken, zakt het resultaat na enkele minuten vaak al af. Nu is er echter een lifehack die heel goed schijnt te werken, namelijk oval lining.

Oval lining

Waarschijnlijk heb je met lipliner vast al eens geprobeerd om je lippen te overlinen. En dit was waarschijnlijk geen succes. Maar nu hebben we een geweldige lifehack gevonden. Er gaat namelijk een nieuwe techniek van je lippen overlinen rond op TikTok: oval linen. En deze techniek schijnt heel goed te werken!

De tekst gaat verder onder de video

@helinndoski Fuller Lips Hack using! Stop OVER-lining and start OVAL-lining! Using the @makeuprevolution IRL Lip Creme & Definer #IRLLip #makeuprevolution ♬ original sound – Helin Doski


Hoe werkt oval lining?

Oval lining is echt supersimpel. De naam zegt het eigenlijk al: je overlined je lippen in de vorm van een ovaal. Op die manier krijg je de perfecte, plumped lippen. Begin net boven je cupidoboogje en teken een halve cirkel met een lipliner die lijkt op de natuurlijke kleur van je lippen. Doe hetzelfde aan de onderkant van je lippen.

Vind je het lastig in te schatten hoe groot je de cirkel moet maken? Dan kun je ook een verticale streep tekenen, die begint boven je cupidoboog. Trek deze streep door tot onder je onderlip. Vul deze cirkel in met je lipliner en de rest van je lippen met een lippenstift die nét iets lichter is. Over line de zijkanten van je lippen niet: houd het echt alleen in het midden! Doe er nog wat lipgloss overheen en je hebt prachtige, juicy lippen.

@katiahaek ⚠️ New technique alert ⚠️ #ovallining#ovalliningtechnique#liplinerhack#beautyhacks#makeuptutorial ♬ original sound – katia Haek