Al wekenlang volgen we weer de nieuwe zoektochten naar de liefde. Dit keer niet in de zomerse temperaturen, maar in de sneeuw en kou. RTL komt namelijk deze winter voor het eerst met Winter Vol Liefde. Enne, ook daar zitten B&B-eigenaren tussen met een eigen verblijf in het buitenland. Zou je het leuk vinden om te overnachten bij de Winter Vol Liefde-eigenaren? Dit kost het je!

Overnachten bij de Winter Vol Liefde-eigenaren
Bron: RTL

Winter Vol liefde versus B&B Vol Liefde

Hoewel Winter Vol Liefde dus een soort van Winterse spin-off is van het zomerse programma B&B Vol Liefde, zijn er wel een aantal dingen anders in de twee programma’s. Zo kijken we in de afleveringen vamp B&B Vol Liefde dus specifiek naar B&B-eigenaren terwijl dat in Winter Vol Liefde een beetje anders is. Daar zitten ook twee B&B-eigenaren tussen, maar de andere drie deelnemers zijn ‘gewone Nederlanders’ die wonen in winterse gebieden.

Overnachten bij de Winter Vol Liefde-eigenaren

Je kunt dus niet bij iedereen overnachten. Althans, het kan wel, maar gewoon niet in hun B&B! Overnachten bij Guido, Saul en Benjamin moet dus gewoon in de logeerkamer. Wil je toch wel overnachten bij één van de échte B&B-eigenaren? Dan kan dat in Oostenrijk bij Edith of in Noorwegen bij Marco.

Edith

Wil je op wintersport in Oostenrijk? Dan kun je in de chalets bij Edith overnachten in Oostenrijk. Edith woont samen met haar zoon in Tirol, dicht bij het wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis. Daar bevind je je dus op de ideale plek voor een korte wintersportvakantie.

Luxe kun je hier zeker weten verwachten, maar daar hangt dan ook een behoorlijk prijskaartje aan. Je betaalt voor de appartementen en chalets namelijk tussen de €170,- en €690,- per nacht. Daarvoor krijg je dan ook wat terug. Zo staat het verblijf midden tussen de bergen met witte sneeuwtoppen, is er genoeg parkeergelegenheid, kun je een verblijf boeken met wellness én ben je dicht bij de pistes.

Marco

Marco emigreerde samen met zijn vrouw naar het prachtige Noorwegen om daar een mooi hotel te starten. Helaas overleed zijn vrouw drie jaar geleden, waardoor hij nu het hotel in zijn eentje moet runnen. Toch gaat hem dat ook goed af.

In het hotel vind je meerdere kamers, welke ook allemaal in verschillende prijscategorieën zitten. Iedere kamer heeft een eigen thema, dus geen één kamer is met elkaar te vergelijken. De prijzen variëren tussen €180,- en €350,- per nacht. Ook hier moet je dus in de buidel tasten voor een overnachting, maar dit is het helemaal waard.