Ben jij groot fan van The Spice Girls en kun jij het hele sfeertje wel waarderen? Dan hebben wij heel goed nieuws voor jou. In Engeland kun je namelijk helemaal in stijl van deze meidengroep overnachten in een typisch Amerikaanse discobus. Tijd voor een girls trip?

Airbnb in Engeland

Engelse fans van The Spice Girls lieten hun fantasie de vrije loop en kwamen zo op het idee om een Amerikaanse disco-bus van top tot teen om te toveren tot een echte Spice Girls-bus. En of dat goed gelukt is! Samen met ontwerpers hebben ze hard hun best gedaan om deze bus zo goed mogelijk in te richten. Heb jij nog een vakantie in Engeland op de planning staan? Dan wil je dit adresje zeker niet overslaan.

Amerikaanse discobus in stijl van The Spice Girls

De eigenaren van deze bus hebben werkelijk alles uit de kast getrokken om deze bus om te toveren. Zo vertellen ze in de beschrijving op de website van Airbnb dat ze de buitenkant van de bus – uiteraard – de Union Jack buitenkant hebben gegeven zoals we die kennen uit de welbekende Spice World-film. Ook aan de binnenkant is overal aan gedacht.  Zelfs in de kleinste details zie je terug dat het geïnspireerd is op de meidengroep.

De bus heeft twee verdiepingen. Beneden vind je de bestuurdersstoel en aan de achterkant een zithoek met een tafel en drie Union Jack-bioscoopstoelen. Hier kun je lekker tv kijken of luisteren naar de hits van The Spice Girls – op repeat natuurlijk.

Amerikaanse disco-bus
Bron: Airbnb

Boven vind je het slaapgedeelte. Aan de achterkant van de bus is een tweepersoonsbed geplaatst. Ook vind je halverwege een eenpersoonsbed voor het geval je met drie mensen besluit te boeken. Als je deze niet als bed gebruikt, is het gewoon te gebruiken als een bank. Verder vind je hier een kleine ruimte waar je je kunt omkleden. Uiteraard staat hier een kaptafel, zodat je genoeg ruimte hebt om ook jezelf helemaal om te toveren tot een spice girl.

Amerikaanse disco-bus
Bron: Airbnb

Mocht je nu denken: kan ik wel douchen? Ja zeker. Gelukkig is ook daaraan gedacht. Dat kan helaas niet in de bus, maar op een paar meter afstand van de bus vind je een ruimte met een kleine badkamer en een keuken.

Even praktisch…

Over de locatie van deze Airbnb hoef je je geen zorgen te maken. De bus staat op een prachtige locatie op Isle of Wight en heeft uitzicht op Island Harbour Marina. In de buurt vind je onder andere een bar, een restaurant – voor als je zelf geen zin hebt om de keuken in te duiken – en een kleine winkel. Met een auto kom je nog net wat verder en is er nog meer te doen!

Je moet helaas wel diep in de buidel tasten om dit te kunnen bekostigen. Het is namelijk geen goedkoop verblijf! Je betaalt voor een nacht al snel zo’n 300 euro. Dat komt, als je met twee andere vriendinnen gaat, uit op een bedrag van 100 euro per persoon per nacht. Even sparen is dus wel noodzakelijk, maar het is het dubbel en dwars waard.