Hoewel het voor ons gevoel alleen maar kouder wordt, begint de lente eraan te komen. Dat betekent dat onze winterjas weer de kast in mag en dunnere kleding in kunnen slaan. Oversized blouses zijn dan ook onze favoriete items voor deze periode. Je kan ze zo duur maken als je zelf wil, maar we kunnen ons voorstellen dat je zo min mogelijk geld wil uitgeven. Gelukkig is er de HEMA die super kleurrijke blouses verkoopt én dat voor een prikkie!

HEMA oversized blouse kopen bauw roze
Bron: Pinterest

Tijd om te shoppen

Zoals we eerder in een artikel noemden: we nemen oversized kleding gewoon mee in 2023. Fitted kleding zijn zó verleden tijd, ook in het nieuwe jaar gaan we dus verder met het dragen van oversized kledingstukken. Het zit niet alleen veel mooier, maar het zit ook vele malen lekkerder.

We know: je krijgt het al koud van het idee, maar het is tijd om lente items in te slaan. Dunnere stofjes, minder dikke jassen en meer kleur in de keet! Of naja, in je kledingkast dan. Het liefst kopen we alles wat we leuk vinden, maar we moeten uiteraard rekening houden met onze portemonnee. Het geld raakt op een gegeven moment ook op, en dat terwijl het internet ons te makkelijk overhaalt om nieuwe kledingitems te kopen.

Neem een voorbeeld aan Pinterest: we zien in overvloed oversized blouses outfits, maar zo’n lap stof koop je ook niet voor een prikkie! Tenminste, dat denk je. Bij de HEMA hebben wij de meest prachtige oversized blouses gevonden én ze zijn spotgoedkoop! We love you HEMA!

HEMA Oversized blouse

Normaal gesproken shoppen we alleen maar bij HEMA voor de lekker goedkope en comfortabele kledingstukken – of voor tompoucen, natuurlijk. Maar je moet is een keer voor de grap op de site een kijkje nemen, je zult zien dat het winkelketen steeds vaker enorm stylish items op de markt brengt. Zo hebben we eerder een super leuk vest gespot, een spotgoedkope strepen trui en een cute bodywarmer.

Nu hebben we deze twee amazing blouses gevonden én wij zijn fan. De blouses zijn gemaakt van twee lagen luchtig mousseline katoen met een kreukelstructuur. Deze hoef je dus na het wassen niet te strijken, hoe ideaal! Aan de lange mouwen zitten manchetten met een knoop, maar je kunt er ook voor kiezen om de mouwen ook op te rollen. Je kunt ze in de kleur roze of blauw kopen én ze zijn spotgoedkoop. Je koopt ze namelijk voor maar €25 per stuk. Oelala!

Hoe moet ik deze blouses stylen?

Mocht je geen idee hebben hoe je deze twee kleuren blouses moet stylen, dan hoef je niet langer te zoeken. In de onderstaande afbeeldingen hebben wij een aantal outfits gekozen waaruit je inspiratie kan halen. Kijk even mee en twijfel niet: koop deze blouses nú want ze vliegen straks als warme broodjes over de toonbank!