Een tip van onze buurtjes van Girlscene: een restaurant waar je alleen maar nacho’s kan eten en cocktails drinken. Klinkt als de hemel op aarde en dus een tip die wij maar al te graag ook met jullie delen.

nachos cocktails FEM FEM

Kan jij geen genoeg krijgen van warme tortilla chips met gehakt, sour cream, kaas en guacamole? Dan bestaat er een restaurant in Amsterdam waar je dit in allerlei verschillende varianten kan eten. Afijn, wat ons betreft de fijnste plek om af te spreken met vriendinnen, voor een date night, en eigenlijk altijd wel want nacho’s are always a good idea.

Parakeet Amsterdam

In Amsterdam-West, om de hoek van de Hallen, zit Parakeet. De naam is te danken aan alle parkieten die door Amsterdam vliegen. Bij Parakeet serveren ze dus alleen nachoschotels en cocktails. Je hebt keuze uit vier verschillende schotels in verschillende porties (klein €14, groot €20); zo is er mexican pulled pork, chorizo-spiced cauliflower, spicy chipotle chicken en 9-hour beef chili. Daarnaast heb je ook keuze uit 11 verschillende cocktails (€8), waarvan drie alcoholvrije.


View this post on Instagram

Terrace Time

A post shared by Parakeet (@parakeetams) on


View this post on Instagram

Terrace Time

A post shared by Parakeet (@parakeetams) on

Had je voor dit weekend nog helemaal geen plannen? Nu dus wel. Smakelijk!