Wat betreft vrouwen parfums zijn er aanzienlijk veel plekken waar je in Nederland terecht kunt. Maar het probleem is, is dat mensen geregeld voor dezelfde parfums gaan waardoor het luchtje wat jij draagt niet uniek meer is. Daar wil de nieuwe parfumerie De SnuifDuif in Amsterdam verandering in brengen en zorgen hun parfums dat jij geen dertien-in-een-dozijnpersoon wordt.

de snuifduif FEM FEM

De SnuifDuif

Don en Nick Eimers, de boys achter de befaamde Haarbarbaar in Amsterdam, hebben samen met Justin, Michel en Robert onlangs één van de mooiste parfumeries van het land geopened genaamd ‘De SnuifDuif’. Het is een parfumerie met parfums die elders niet te verkrijgen zijn. Met deze nieuwe zaak willen de mannen ook een ode brengen aan het prachtige leven in Amsterdam en heeft De SnuifDuif qua inrichting een ruwe rand. En met zo’n naam is het natuurlijk niet geheel verrassend dat hun mascotte een duif is, een duif die jou uitdaagt en je zintuigen prikkelt.

Voor typische parfums ben je hier verkeerd, want zij willen zich onderscheiden en hebben daarom merken zoals Mirum en Montecresto. Exclusieve geuren die gekenmerkt worden door hun fijne texturen die jou het gevoel van vrijheid en zelfverzekerheid geven. Én, je spingt uit tussen de menigte juist omdat het uniek is.

View this post on Instagram

Open daily, TUE-SAT 11-19, SUN 12-17. ✨

A post shared by Parfumerie de Snuifduif (@desnuifduif) on

Enfin, opzoek naar een parfum wat uniek is? De SnuifDuif op de Wolvenstraat is waar je naartoe wil.