David en zijn vrouw Victoria, zijn waarschijnlijk wel het meest besproken koppel aller tijden. Hun relatie kende ups en downs, maar toch lijkt het de laatste jaren aardig rustig bij de familie Beckham. De twee zijn nog steeds happily in love en hebben ze vier prachtige kids gekregen, waarvan drie jongens en een meisje. Naast hun stekje in London, hebben ze onlangs een nieuwe woning weten toe te voegen aan hun vastgoed lijstje. Dit is het epische penthouse van David en Victoria Beckham in het zonovergoten Miami!

Penthouse

Het nieuwe stekje van de Beckhams is gelegen in Miami Florida. De twee hebben maar liefst 24 miljoen dollar afgetikt om de prachtige wolkenkrabber te kunnen bewonen. Daarmee is het waarschijnlijk het duurste appartement van Miami, maar voor dat bedrag krijgen ze wel een hele hoop terug. Het penthouse bestaat uit 5 slaapkamers, een aantal badkamers, een prachtige open keuken en een woonkamer waar je u tegen zegt. Vooral het uitzicht over Miami is adembenemend en ook de luxe extra’s zijn ontzettend leuk meegenomen. Zo kan de familie gebruik maken van een gym, zwembad én spa.

keuken D + V Fem-Fem slaapkamer D+V Fem-Fem woonkamer David en Victoria Fem-Fem

Foto's: One Thousand Museum Residences by Zara Hadid Architects
Foto’s: One Thousand Museum Residences by Zara Hadid Architects

Helikopter platform én gym

Voor zo’n prijs had je echter wel een privé gym verwacht, maar dat is niet helemaal het geval! Helaas moeten ze de sportschool, zwembad en spa delen met 84 andere woonunits. Naast hun stekje in Amerika hebben ze ook nog steeds een prachtige woning in Londen en een huis in Cotswolds, en die liggen binnen handbereik, althans voor de Beckhams dan. In het One Thousand Museum gebouw bevind zich namelijk ook een helikopter platform, dus voor een gezellig familie bezoekje kunnen ze even snel op en neer. Ook krijgen ze een conciërge en een schoonmaak team cadeau. Die kunnen ervoor zorgen dat de Beckhams spik en span kunnen leven. Yass! 

Gym D+V Fem-Fem

Foto's: One Thousand Museum Residences by Zara Hadid Architects
Foto’s: One Thousand Museum Residences by Zara Hadid Architects

 

Lees ook: Op deze luxeboerderij van moeder Yolanda brengen de zusjes Hadid veel tijd door