Los Angeles is dé stad voor mensen die beroemd willen worden of al doorgebroken zijn. In dit geval zit niemand minder dan Yolanthe Cabau er warmpjes bij. De knappe actrice woont namelijk in een riant stulpje midden in LA. Benieuwd naar haar penthouse? Lees dan eventjes mee.

@InstaYolantheCabau
@InstaYolantheCabau

Het leuke optrekje van Yolanthe

We kennen Yolanthe natuurlijk allemaal. Haar goede looks, smeuïge filmrollen en haar werk voor verschillende goede doelen zorgen ervoor dat Nederland massaal fan is van deze schoonheid. Cabau woont niet meer in ons kleine kikkerlandje, maar in het flashy en famous-achtige Los Angeles. Hier woont ze samen met haar snoezige zoontje ‘Xess Xava.’

De twee wonen dan ook in een penthouse dat de nodige euro’s waard is. De actrice betaalt naar verluid rond de 5500 euro per maand. Een deel van de prijs is natuurlijk te verklaren door de dure ligging in LA. Toch krijgt Yolanthe er ook aardig wat luxe voor terug. Wat dat betreft is dit optrekje een behoorlijk goede aanwinst voor haar.

Luxe

Door de woning even door te spitten wordt al meteen duidelijk hoe luxe de woning is. De keukenbladen zijn garantie en kwarts, de vloer is van strak hout en het optrekje oogt behoorlijk wit en ruimtelijk. In totaal bestaat het penthouse uit 2 verdiepingen, 3 slaapkamers en aardig wat ruimte voor haar kleding, meubels en andere spulletjes. De ruimte is niet het enige voordeel van het optrekje. Daar hoort namelijk een zwembad en een gym ook bij. Yass girl! 

Ben jij nou nieuwsgierig geworden naar de prachtige woning van Yolanthe? Dan kun je op een unieke wijze een housetour krijgen. Via dit filmpje kun je namelijk het huis, de keuken, het balkon, de bovenverdieping en andere ruimtes checken.

Lees ook: Fraai optrekje! Dit is het prachtige huis van actrice Carice van Houten