Wil jij iets leuks doen met je vriendinnen, maar wil je een keer een keer wat anders doen dan een wijntje drinken en uiteten? Dan is dit het perfecte uitje voor jullie. Carsmash! Perfect om al je energie los te laten.

carsmash
Bron: Carsmash

Carsmash

Heb je altijd wel eens willen weten hoe het is om een auto in elkaar te rammen? Dan is dit de perfecte kans! Bij Carsmash in Vijfhuizen kan je samen met je vrienden en vriendinnen een auto slopen. Carsmash is opgericht door Merlijn Boshuizen. Ze zag Carsmash voor het eerst in Berlijn en bracht het idee mee naar huis. Het is momenteel de enige in Nederland en is heel populair bij toeristen.

Als je veel frustratie hebt, kan dit een goed uitje zijn. Het is namelijk therapeutisch en je kan al je energie loslaten. Maar naast dat het therapeutisch is, is het natuurlijk ook een superleuke activiteit. Want een auto in elkaar rammen, dat doe je nooit. Leuk om is een keer mee te maken hoe dat eigenlijk écht is.

Veiligheid

Veiligheid staat natuurlijk op nummer één. Elke deelnemer krijgt beschermende kleding, een veiligheidsbril en handschoenen. Daarnaast hebben ze ook regels opgesteld om het veilig te houden. Zo is het niet toegestaan om voor of tijdens de activiteit te drinken of andere verdovende middelen te nemen. Ook is het verplicht om 2,5 meter afstand van elkaar te houden wanneer deelnemers het voertuig slaan.

Prijzen

Je kan je als groep of individueel aanmelden. Een groep bestaat vanaf acht of meerdere deelnemers, onder de acht deelnemers kan je je aanmelden als individu. Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt de activiteit 90 minuten. Bij een groep is het carsmashen €26 p.p. en €150 per auto. Je kan zelf bepalen hoeveel auto’s je wil.

Als je je als individu aanmeldt, dan is het € 49 p.p. Helaas is het bij het aanmelden als individu wel het geval dat je je alleen op de eerste en derde zaterdag van de maand kan aanmelden. Zo wordt er namelijk een groep gevormd met anderen individuen en gaan jullie samen gezellig carsmashen.

Kom je nét niet aan die acht personen of wil je de activiteit net iets spannender maken? Dan kan je ook een bikini babe/boy boeken. Ze geven de auto eerst een carwash en vervolgens rammen ze samen met jullie de auto. Je kan na afloop ook met ze op de foto. Een bikini babe/boy boeken kost € 199.

Carsmash
Bron: Carsmash