Foodlovers, hobbychefs en iedereen die van een lekker wijntje houdt opgelet: we hebben van de zomer iets groots te vieren in onze hoofdstad. Begin juni viert Nederlands grootste restaurantfestival namelijk haar tiende verjaardag in ’t Amstelpark.

taste of amsterdam FEM FEM

Je kan drie dagen lang (vrijdag 1 t/m zondag 3 juni) genieten van gerechten van verschillende toprestaurants uit het gehele land, met onder andere Taste-vedetten zoals restaurant Blauw en chef Peter Lute. En met dank aan NEFF, de kersverse hoofdsponsor van dit feestje, kunnen jullie dit jaar ook zelf de handen uit de mouwen steken.. In de NEFF Big Kitchen staan masterclasses en demonstraties van bekende chefs op de planning. En wil jij als hobbychef jouw talenten bijspijkeren? Dan kan je aan de slag in de NEFF Kookschool om jouw skills te showen.

Leuk voor iedereen
Maak er een familie uitje van, want ook aan de kleintjes onder ons is gedacht. Er is een kooktheater waar ze zelf aan de slag kunnen in de keuken. Hier leren ze om simpele gerechten voor te bereiden en maken ze kennis met verse ingrediënten. Gezellig toch, voortaan een extra handje in de keuken?

Gegarandeerd 2 dagen plezier?
Kortom, het tienjarig jubileum van Taste of Amsterdam wil je niet missen. Tickets zijn verkrijgbaar via de Taste of Amsterdam website, maar rapapa wij hebben ook iets leuks voor jullie! Wij mogen dit jaar namelijk 5x 2 day-tickets weggeven ter waarde van 2x 12,- euro. Weten hoe je kan winnen? Laat in een reactie op Facebook weten waarom jij the ultimate foodie bent (of tag een vriend of vriendin die wel wat kook-tips kan gebruiken, haha) en wie weet zien we je begin juni!Openingstijden Taste 2018
Vrijdag 1 juni 15.00 – 23.00
Zaterdag 2 juni 12.00 – 23.00
Zondag 3 juni 12.00 – 23.00

 

Taste of Amsterdam 1 FEM FEM Taste of Amsterdam 2 FEM FEM Taste of Amsterdam 3 FEM FEM Taste of Amsterdam 5 FEM FEM Taste of Amsterdam 6 FEM FEM