Voor sommige misschien wel het moeilijkste onderdeel van het plannen van een bruiloft: het vinden van een perfecte trouwjurk. Vaak is dit iets wat je doet met je moeder, zussen en vrienden en zonder toekomstige hubby maar toch zijn vrouwen stiekem toch wel heel benieuwd wat hun man mooi zou vinden. Volgens het Australische merk Grave Loves Lace hebben ze de perfecte trouwjurk ontworpen waar mannen dol op zijn.

Trouwjurken FEMFEM

De perfecte trouwjurk

Tijdens het ontwerpen van hun trouwjurk genaamd ‘HART’ hebben de ontwerpers van het Australische merk mannen gebruikt als inspiratiebron. Om erachter te komen wat mannen nou écht mooi vinden, hebben ze de mannen geobserveerd en gesproken die met hun partners mee kwamen om jurken te passen.

Waar ze achter kwamen is dat mannen van simpel houden. Niks over the top of iets met veel poespas. Simpel en klassiek met een zogeheten fishtail train. Qua materiaal hebben ze voorkeur voor kant met een aantal traditionele details. “Mannen hebben voorkeur voor simpel en elegant met een silhouette waar de rondingen van een vrouw mooi in uitkomen,” gaf Megan Ziems aan – eigenaresse van Grace Loves Lace.

Zodoende, mogen we jullie voorstellen aan ‘HART’:

Wat het kost? Voor de ‘HART’ betaal je zo tussen de €1,270.00€1,480.00 (incl. BTW). Mocht je nu denken ‘dit is ‘m’, wees er snel bij, want ze hebben maar een beperkt aantal. 

Lees ook: dit is dé trouwtrend van 2019.