Hoewel TikTok startte als een platform om je dansmoves te showen, is dit inmiddels al uitgebreid tot een platform voor allerlei andere onderwerpen. Zo zien we heerlijke recepten, lifehacks en de beste make-up tips voorbij komen. TikTokkers gebruiken nu semi-permanente tattoo brow als lipliner en wij zijn in shock. Dit resultaat hadden we namelijk niet verwacht.

permanente tattoo brow als lipliner
Bron: Pinterest

Permanente tattoo brow als lipliner

Heb jij permanente tattoo brow thuis liggen en gebruik je dit regelmatig voor je wenkbrauwen? Top! Dan ben je helemaal klaar om de perfecte lipliner te kunnen creëren. Het werkt eigenlijk heel simpel. Je omlijnt je lippen met de permanente tattoo brow zoals je normaal zou doen met een echte lipliner. Vervolgens laat je het intrekken zoals je bij je wenkbrauwen ook doet. Kijk even goed hoe lang jouw product precies moet intrekken.

Zit het er een tijdje op en is het goed ingetrokken? Dan is het tijd om het eraf te halen. Ga er vervolgens met een make-up remover overheen om het verder schoon te maken. Je zal zien dat het steeds lichter wordt. Maak je vervolgens op met de rest van je make-up en gebruik voor je lippen een mooie lipgloss. Daarna ben je helemaal ready to go. 

@minniefrr Credit to @Sacheu What a whirl wind that was – testing rhe @Maybelline New York Tattoo Brow as a lip liner #tattoobrowmaybelline #JDSummerDrip #makeupgonewrongchallenge #liplinerchallenge ♬ original sound – Minniefr

Langer plezier

Je creëert de lipliner met (semi) permanente make-up, waardoor je er eigenlijk veel langer plezier van hebt. Het kost je iets meer tijd om het aan te brengen, maar waarschijnlijk heb je er daarna minstens drie dagen plezier van en hoef je enkel je lipgloss aan te brengen om je liplook te creëren. Echt een pluspunt als je ’t ons vraagt.

Lees ook: Beauty hack: je kan beter je make-up aanbrengen met een wattenstaafje