Wanneer jij van plan bent een event te plannen wil je graag dat alles tot in de puntjes perfect is. Bijvoorbeeld wanneer je een zakelijk event organiseert. Met de juiste benodigdheden zorg je ervoor dat jouw gasten plezier hebben, maar ook aandacht schenken aan jouw doel van het event. Toch is het voornaamste doel van een event om je gasten te vermaken én jouw gasten het event nog lang na te laten beleven. Hoe pak je dat aan?

photobooth_events

Om de herinnering nog lang levend te houden, is een photobooth onmisbaar. Met een photobooth kunnen mensen plezier maken én hebben ze een leuk aandenken aan het evenement die ze mee naar huis nemen. De ultieme mix voor een onvergetelijke ervaring!

De Nomads Photo Booth

Samen tal van foto’s maken, genieten van de sfeer en later de foto’s terugkijken. De Nomads Photo Booth zorgt ervoor dat jouw event nog tien keer zo leuk wordt. Want, we geven toe: een aantal grappige of mooie kiekjes tussendoor maken is altijd leuk. Zeker met een drankje op is een fotoshoot lachen, gieren, brullen. En ze later weer voorbij zien komen nóg leuker ;-).


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door NOMADS PHOTO BOOTH (@nomadsphoto) op

Met de Nomads Photo Booth kun je niet alleen foto’s maken maar ook GIF’s, video’s én Boomerangs. Deze kun je natuurlijk altijd doorplaatsen op jouw Instagram. Deze worden namelijk direct verzonden via Airdrop naar jouw telefoon, of verzonden naar je e-mailadres.

De ultieme herinnering aan jouw event

De Nomads Photo Booth zal ervoor zorgen dat hij zich helemaal aanpast aan de huisstijl van jouw event. Je kunt hem dus helemaal zelf personaliseren, wat altijd een plus is. Personaliseer de achtergrond, de ledverlichting, laat de online galerij personaliseren en laat zelfs de Photo Booth wrappen! Hoe leuk is dat? Ook kun je kiezen uit meer dan 130 soorten led verlichting, er zal er dus altijd eentje bij zitten voor jouw event. Naast dat je de Photo Booth ontvangt krijg je er ook een hostess bij, die jouw gasten vriendelijk ontvangt op het event. Want een onvergetelijke ervaring, is een persoonlijke ervaring.

Wij vinden het in ieder geval een echte aanvulling en herinneren ons de kiekjes van afgelopen kerstborrel met de redactie nog goed!