We zitten gemiddeld zo’n 180 minuten per dag op onze smartphone. Zo kunnen we uren scrollen door onze Instagram en Facebook accounts, we lezen het laatste nieuws én we maken eindeloos veel foto’s. Maar ken je dat? Dat je denkt dat je een mooie foto of video hebt gemaakt maar het blijkt helemaal niet zo scherp te zijn als je dacht? Nou, daar brengt smartphonemerk OPPO verandering in met de OPPO Reno2 waar iedereen de meest waanzinnig foto’s en video’s mee kan maken.

oppo smartphone FEM FEM

Vanaf nu is iedereen topfotograaf

Wellicht kende je de OPPO Reno al dankzij de unieke ‘haaienvin’-selfiecamera. Nou, ze nemen het met de OPPO Reno2 nog een stapje verder.  Met dank aan de 5x Hybrid Zoom op de OPPO Reno2 is tegenwoordig iedereen fotograaf. Zo kan je gemakkelijk de kleinste details goed op beeld brengen. En wie beter om het te laten zien dan celebrity-fotograaf William Rutten die onder andere wereldsterren Beyoncé, Justin Timberlake en Oprah Winfrey voor zijn lens heeft gehad. Tijdens een exclusieve masterclass workshop heeft hij ons mee genomen in de wereld van smartphonefotografie om te laten zien hoe je voortaan de meest waanzinnige foto’s schiet met de beste angles, lichtinvalshoeken en posities.

De belangrijkste tips van William om topfotograaf-waardige foto’s te schieten:

  1. Zorg voor schone lenzen.
  2. Zorg dat je geen tegenlicht hebt.
  3. Let op je compositie.
  4. Zorg voor de juiste focus.
  5. Maak gebruik van de zoom functie.
  6. En tot slot: bewerk je foto’s met professionele apps.

De wereld door de lens van OPPO

De OPPO Reno2 zit boordevol geavanceerde fotografische technologie waardoor je nooit meer wazige foto’s of schokkerige filmpjes maakt. Je hebt een Ultra Dark Mode-, Ultra Macro Mode-, Ultra Wide Angle- en Portrait Mode wat dus niet alleen de mooiste portretfoto’s oplevert, maar zelfs alle details in je foto’s van veraf en dichtbij staan waanzinnig goed op beeld en kleuren zijn nog nooit zo helder geweest (ook in het donker). En met de Ultra Steady Video Mode, wellicht wel de belangrijkste nieuwe feature van de smartphone, blijven al je video’s stabiel en vloeiend tijdens het rennen, skiën of bijvoorbeeld skateboarden.

oppo 1 FEM FEM oppo 2 FEM FEM oppo 3 FEM FEM oppo 4 FEM FEM

Kortom, de OPPO Reno2 zorgt ervoor dat jij je meest dierbare herinneringen en sensationele gebeurtenissen op het mooist kunt vastleggen.