Waarschijnlijk hebben wij, net als heel Nederland, gister naar de finale van De Bachelor met Thomas van der Vlugt gekeken. En we moeten het toch even over het einde hebben waarin Thomas de laatste dame naar huis stuurde, want wat was dit een extreem pijnlijke exit…

De Bachelor
Bron: De Bachelor

De finale

Als je de laatste aflevering van De Bachelor nog niet hebt gezien, dan verzoeken we je om niet verder te lezen. Dit artikel bevat namelijk major spoilers. In de finale zagen we dat Thomas op 24-uursdate ging met Maureen en Merel. Beide dates waren magisch, de romantische klik was duidelijk te zien en Thomas kuste erop los. Het was dan ook mega spannend wie uiteindelijk de laatste roos ging krijgen. Ging hij voor de prachtige blondine Maureen, aan wie hij de first impression roos gaf, of ging hij voor “bond girl” Merel?

Gelekte uitslag

Twee weken geleden schreven we dat de uitslag van De Bachelor met Thomas van der Vlugt gelekt was, en nu blijkt dat we het bij het goede eind hadden. Het was Merel die uiteindelijk de laatste roos kreeg van Thomas en het hart van de Bachelor stal. We kunnen niet wachten tot de volgende aflevering waarin we gaan zien of de twee nog happily together zijn!

Pijnlijke exit

Voor Mauren was de finale minder rooskleurig. Maureen en Thomas gingen op magische 24-uursdate met een boottocht, een romantische diner en een extreem luxe optrekje om de nacht door te brengen. Er was duidelijk sprake van romance, en Maureen was ervan overtuigd dat ze met de laatste roos naar huis ging. Aan het einde van de aflevering liep Mauren naar Thomas over de loper om te speechen. Maureen ging eerst, waarna Thomas zijn speech begon. Hij vertelde hoe bijzonder hun klik was, en dat Maureen Thomas zijn “droomvrouw” was. We zagen Maureen opbloeien en in haar hoofd had ze al de laatste roos in haar handen, tot Thomas kwam met een “maar”… Hij ging niet de laatste roos aan haar geven.

Natuurlijk bleef Maureen achter in tranen met een hoop verwarring. Want hoe kan je iemands “droomvrouw” zijn en tegelijkertijd die klik ook met een andere dame hebben? Maureen sprak dan ook uit graag meer duidelijkheid te willen en dat snappen wij helemaal!

De reünie

We zijn super benieuwd of we een uitleg van Thomas gaan krijgen in de reünie die volgende week plaatsvindt. En natuurlijk of we antwoord krijgen op de hamvraag: zijn Thomas en Merel nog samen? Spannend!

Lees ook: Zó is Bachelor Thomas als ex volgens zijn sterrenbeeld