Pijn tijdens de sex komt vaak voor en heeft verschillende oorzaken. Je kunt een eileiderontsteking hebben, een STD of misschien produceren de kliertjes in jouw vagina gewoon niet genoeg vocht. Als je je hebt laten onderzoeken door een dokter, je bent met iemand waarmee je echt heel graag sex wilt hebben maar je hebt nog steeds pijn, dan kunnen deze seksstandjes je wellicht helpen.

Wanneer jij er klaar voor bent, alleen je vagina nog niet

Je bent super opgewonden, maar je vagina is nog kurk droog. De oplossing is glijmiddel, heel veel glijmiddel. Wees vooral niet zuinig en smeer het over de binnenkant van zijn dijen, zijn ballen en penis. Smeer ook wat over je borsten en laat hem bij je naar binnen glijden. Ga bovenop, in seksstandje de amazone, dan kun jij zelf bepalen hoe diep hij gaat en hoe snel je het wilt. Jij bent in controle.

seks-standjes-pijn

Wanneer het je allemaal iets te snel gaat

Als je partner er sneller klaar voor is dan jij, verlaag het tempo dan door wat kaarsjes aan te doen en door er een flesje massageolie bij te pakken. Ontspan jezelf door het volgende seksstandje te proberen: terwijl je op je handen en knieën zit met hem achter je, zak je door je armen en strekt ze lang voor je uit. Hij gaat tussen je beide benen staan en jij laat langzaam je billen lager zakken. Jij bepaald het tempo door je heupen te bewegen.

Wanneer zijn gewoon echt te lang is

Vermijd te diep en hard gebons door allebei op jullie zij tegen aan liggen met de gezichten naar elkaar toe. Buig je onderste knie en sla je andere been over zijn rug heen. Hij met je ene hand het begin van zijn penis vast terwijl hij bij je naar binnen komt. Zo heeft hij het gevoel dat zijn hele zaakje omsloten is en jij kan bepalen hoe diep hij gaat.

Wanneer hij gewoon echt te breed is

Ga plat op je buik liggen en leg je armen boven je hoofd neer, iets breder dan je schouders. Hij schuift bovenop je en gaat zo bij je naar binnen. Door je bekken naar onder te draaien laat je hem genieten van de schuine hoek, maar voelt het voor jou ook prettig. Als je meer wil, draai je je billen gewoon iets meer omhoog.

Zo vertel je hem wat je wilt tijdens de sex