Pijpen onder de douche: klinkt simpel, maar is het niet altijd. Ook omdat het niet altijd heel fijn is voor diegene die het mondwerk doet. Laten we je een aantal tips geven én dingen waar je op moet letten.

Pijpen onder de douche
Bron: 365 Days

Pijpen onder de douche

Pijpen onder de douche: klinkt zo heerlijk, maar o zo niet waar. Naja, voor diegene die bevredigd wordt is dat geweldig, maar voor diegene die het mondwerk moet doen iets minder. Begrijp ons niet verkeerd, het kan leuk zijn, maar ook weer niet. Daarom geven we je een aantal tips.

En nee, we gaan je niet nog een keer een pijpcursus geven… het is namelijk gewoon precies hetzelfde als hoe je het op een andere plek zou doen.

1. Even de douchekop aan de kant

Ademen: best belangrijk hé. Ook onder de douche, wanneer je daar beneden bezig bent, is het belangrijk. Het kan erg benauwd worden in een badkamer, maar daar doelen we niet alleen op.

Het is wél zo netjes wanneer diegene die bevredigd wordt, om de douchekop even weg te draaien voor je. Tenzij jullie er beide op kicken als er iemand bijna geen lucht krijgt. Ieder zijn ding natuurlijk.

2. Antislipmat

Heel sexy wanneer je naar beneden hurkt om je douchepartner te bevredigen, maar wanneer je net zo lekker gaat en vervolgens op je bek gaat, dat is een stuk minder aantrekkelijk. Je zal tijdens zo’n pijpsessie merken dat je heel erg je best moeten doen om niet te vallen. Al helemaal omdat jij eigenlijk al het werk moet doen.

Overweeg dus om een antislipmat aan te schaffen. De kans is groot dat je douchepartner daar niet echt opgewonden van raakt, maar jij staat of zit tenminste steady! Daar gaat het om, toch?

3. Sperma weg spoelen

De ene vindt het smerig en de ander vindt het zo lekker dat-ie er een kookboek van maakt: sperma. We kunnen ons voorstellen dat je het witte goedje liever niet wil doorslikken. Helemaal oké, jouw keuze!

Maar mocht je douchemaatje dit niet weten, spoel dan de sperma zo snel mogelijk weg met lauw of zelfs koud water weg. Sperma zit vol eiwitten die stollen als ze in contact komen met warm water, waardoor het extra gaat plakken. Koud douchen vindt niemand leuk, maar jullie zullen toch echt even moeten doorbijten.