Als je misdaad én komedie wel kunt waarderen in een film, ben je waarschijnlijk wel bekend met de bekende film Wolf of Wall Street. En als je hem dan al één of meerdere keren hebt gezien, moet je waarschijnlijk toegeven dat ook jij de film een keertje op pauze hebt gezet. Deze pikante scene uit de film Wolf of Wall Street is het vaakst gepauzeerd door kijkers.

pikante scene
Bron: Wolf of Wallstreet

Wolf of Wallstreet

De film Wolf of Wallstreet is natuurlijk een echte topper en inmiddels heel wat keren bekeken. Het is dan ook een behoorlijke tijd geleden dat deze film voor het eerst in première ging en te zien was op het witte doek. De Amerikaanse misdaadkomedie vertelt het waargebeurde verhaal van Jordan Belfort, die begint aan baan bij een beursvennootschap. In de jaren 90 veertiende hij miljarden dankzij duistere praktijken, fraude en illegale acties. Dankzij zijn verdiende centen, hield hij er een behoorlijke luxe levensstijl op na. Dit alles zie je in de film!

Pikante scene

Er is één scene die niemand weg lijkt te kunnen denken wanneer deze film ter sprake komt. In deze scene zit ze op de grond in de kinderkamer met haar benen wijd. Ze probeert Jordan, gespeeld door Leonardo di Caprio, een beetje te pesten. Ze heeft namelijk geen ondergoed aan. Enne, dít is dus exact het moment waarop veel mensen even op die pauzeknop hebben gedrukt in de hoop zo een tipje van de sluier mee te krijgen. Er valt natuurlijk helemaal niets te zien, maar de pogingen zijn zéker gedaan.

Groot talent

Deze scene is natuurlijk mega goed gespeeld door Margot Robbie en daarom waarschijnlijk ook zo succesvol. En dan was dit pas het begin van haar goedlopende carrière in de filmindustrie. Naast dat ze wordt gezien als één van de meest knappe actrices, heeft ze ook onwijs veel talent op het witte doek. Ze heeft inmiddels heel wat titels op haar naam staan, maar haar echte doorbraak heeft ze toch echt wel te danken aan haar rol in de film Wolf of Wallstreet. Dit is inmiddels al tien jaar geleden!

Ook daarna heeft ze zéker niet stilgezeten en timmert ze aardig aan de weg. Zo pakte ze diverse andere grote rollen in behoorlijk grote titels als Suicide Squad, Babylon, Dreamland en natuurlijk onlangs in de populairste film van dit jaar, Barbie. Met andere woorden: deze vrouw maakt keer op keer indruk in de hoofdrollen die ze vertolkt en we kunnen nog een hoop bijzondere rollen van haar verwachten.