Eet jij het liefst elke dag een pot pindakaas leeg? Dan moet jij echt een keer naar de pindakaas bar in Sydney, Australië! Je hebt daar genoeg keuze, van cheesecake tot proteïne shakes. Alles staat in het teken van pindakaas en is gemaakt met alleen de beste natuurlijke en suikervrije vetten. Goede reden om hier te gaan snacken!

pindakaas-femfem

Het brein achter de bar

Het team achter de onderneming,  Christine and Nagib Elbakht, zijn als sinds hun tienerjaren gek op pindakaas. In 2016 besloot Christine haar ware passies – eten en fitness – te volgen. Ze ontdekte een gat in de markt voor mensen die graag trainen maar ook dol zijn op lekker eten. Ze besloot al haar favoriete pindakaas recepten onder een dak aan te bieden: en voilà, daar was de ‘Peanut Putter Bar’! Ze zijn hier dus gek op lekker eten, maar niet op het schuldgevoel die je vaak ervaart na het eten ervan. Daarom hebben ze besloten een eigen, schuldvrije versie te maken. Hoe handig!

Heaven

Wil jij dus genieten van de lekkerste veganistische shakes, pudding, glutenvrije koekjes, eiwitrepen en ijs? Dan is het tijd om een bezoekje te brengen aan deze pindakaas heaven. Het is de ideale plek om te eten, drinken en relaxen. Na het zien van al deze overheerlijke lekkernijen, wil je hier gewoon heen. Dat wordt een tripje naar Sydney plannen!

The Peanutbutter bar, 161 Norton St, Leichhardt NSW 2040, Australië.

Lees ook: dit zijn de lekkerste Scandinavische lekkernijen!