Of je nou een kampeervakantie op de planning hebt staan óf binnenkort een paar nachten kampeert tijdens een festival: wij hebben goed nieuws voor je. Weg met die droge pasta’s op de camping, want Albert Heijn verkoopt nu een pizza oven voor op de camping. Deze wil je!

pizza oven voor op de camping
Bron: Unsplash

Eten op de camping

Wie wel eens kampeert, kent de struggle van het eten wel. Je hebt maar weinig mogelijkheden om een goede maaltijd in elkaar te flansen en onhandig is het allemaal zeker. Denk aan te weinig pitjes, een kleine (of zelfs géén) koelplek voor voeding en geen ruimte om goed te kunnen koken. Je komt dus altijd uit bij een kant-en-klare soep uit zak óf pasta met een saus uit pot. Zolang het maar in één pan past dus! Zeker geen culinair hoogstandje.

Pizza oven voor op de camping

Dat soort problemen zijn vanaf nu verleden tijd, want Albert Heijn verkoopt nu dé uitvinding die jouw maaltijden op de camping naar een nieuw level zal tillen. Je kunt namelijk een pizza oven voor op de camping kopen. Dat betekent dat je je eigen pizza’s kunt maken, terwijl je lekker voor je tentje zit. Dat klinkt als muziek in de oren, toch?

Deze pizza oven is dus te gebruiken op de camping, omdat hij werkt op gas. Eigenlijk net als je gaspitten dus! Je kunt er pizza’s tot wel 30 centimeter groot in kwijt en je hoeft hem eigenlijk maar één keer om te draaien. De hete lucht komt namelijk van beide zijkanten én de achterkant. Verder kan deze pizza oven wel tot 450 graden warm worden dus je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je uren moet wachten op je pizza. Oh enne, als je een beetje slim nadenkt, kan je vast nog meer bedenken dat je kunt opwarmen in deze oven. Denk aan stokbroodjes, picollini’s of andere lekkere dingen die je opwarmt in de oven. Een échte uitkomst voor op de camping.

pizza-oven voor op de camping
Bron: Albert Heijn / Grill Guru
pizza-oven
Bron: Albert Heijn / Grill Guru

Waar scoor je deze pizza oven?

Zoals we net al vertelden, koop je deze pizza oven via Albert Heijn. Je scoort hem online én kunt hem dan meteen gratis laten bezorgen. Voor een prima bedrag van €189,- eet jij voortaan heerlijke pizza’s voor je tent. Enne, dan heb ook nog je €90,- korting in the pocket. Kleine investering, maar dit is het meer dan waard.