Toegegeven, als je naakt en opgewonden bent kun je weinig meer fout doen voor een man. Maar als je hem helemaal gek wilt maken tijdens de sex zijn er bepaalde plekken van zijn lichaam die je niet over kunt slaan. Sommige spots zijn gevoeliger dan anderen, dus hier een handig rijtje met de plekjes die het hardste voor hem gaan.

De V lijn

Van zijn heupen naar zijn lies is een heel gevoelig gebied. Stop er dus even voordat je helemaal naar beneden gaat. Neem je tijd en streel zachtjes met je vinger vanaf zijn navel naar beneden. Gebruik je tong om een V te trekken. Begin nét boven zijn penis en ga richting zijn heupen. Probeer het zo lang mogelijk te rekken, tot hij er echt niet meer tegen kan.

De buitenkant van zijn onderlip

Dat stukje waar jij altijd last hebt van verstopte porieën of een puistje, ja daar! Dat is zijn erogene zone. Het is een gebied waar veel zenuwuiteinden bijeen komen. Daarom is het ook extra gevoelig. De volgende keer wanneer jullie zoenen, zuig op zijn onderlip en stimuleer het gebied met het tipje van je tong. Zo krijg je hem zeker op het randje.

De voorkant van zijn nek

Het plekje net onder zijn adamsappel is een erogene zone. Dit plekje zou volgens de traditionele Chinese geneeskunde sterk verbonden zijn met de geslachtsorganen. Kus, lik en zuig je dus zachtjes een weg naar zijn genot. Maak bijvoorbeeld kleine cirkeltjes met je tong over zijn adamsappel en concentreer je op het gebied net daaronder.

Het perineum

Dit is het gebied tussen zijn penis en anus. Dit plekje is heel gevoelig, hij zal er maar een paar strelingen nodig hebben. Als jullie in missionaris stand liggen hou je zijn penis lichtjes vast. Druk je knokkels zachtjes in zijn perineum en masseer rustig. Als je merkt dat zijn orgasme eraan komt druk je knokkels dan iets dieper voor een extra effect. Veel plezier!

Date? Deze ideeën zullen hem zeker verrassen