Seks in bed is natuurlijk meest voorkomend en eigenlijk ook gewoon voor de hand liggend. Je kruipt nou eenmaal lekker dicht tegen elkaar aan als jullie het bed in gaan. Van het een komt dan vanzelf het ander. Toch kan een uitstapje naar een andere plek op zijn tijd helemaal geen kwaad. Dit zijn acht plekken waar je het een keer gedaan moet hebben.

Plekken waar je het een keer gedaan moet hebben

Om er een beetje spanning in te houden kan het leuk zijn om af en toe uit te wijken naar een andere plek. Dat zorgt voor net een beetje extra opwinding. Misschien kunnen jij en je lover een keertje uitwijken naar een van de volgende plekken waar je het een keer gedaan moet hebben.

#1 Onder de douche of in bad

Kan zijn dat jij en je lover dit wel vaker doen, want een hele gekke plek is het natuurlijk niet. Je hebt er nog steeds alle privacy (tenzij je een badkamer deelt natuurlijk). Het kan hier simpelweg letterlijk en figuurlijk heel hot en steamy worden. Oeh la la!

#2 In de auto

Ja, in de auto. Waarom niet? Het is er misschien nét wat krapper dan in bed en de kans bestaat dat je de daad niet kunt afmaken zonder dat getuigen een beetje mee kijken. Maar ach, het kan simpel weg onwijs sexy zijn in de auto. Dit zijn onze beste tips voor een mega hete vrijpartij in de auto.

#3 De achtertuin

Of het balkon?! Dit is natuurlijk dé plek waar je buiten seks kunt hebben met een beetje privacy. Met de nadruk op beetje. Het kan zijn dat jouw buren mee kunnen gluren in de achtertuin. Dan kun je natuurlijk altijd nog een tentje opzetten. Op het balkon gaat dit niet dus daar zul je het gluren moeten accepteren.

#4 Op de trap

Hier zijn je doggy style op fenomenale wijze te kunnen uitvoeren. Je kunt namelijk met je knieën op de traptrede op juiste hoogte gaan zitten. Zo komt hij goed in de buurt van jouw G-spot en is genot gegarandeerd.

#5 Op een feestje

Welk feestje maakt eigenlijk helemaal niet uit. Als je maar even weg kunt sneaker zonder dat iemand doorheeft dat jullie weg zijn. Dit maakt het overigens net wat meer opwindender, omdat jullie betrapt kunnen worden. Reken maar dat je dit door gaat hebben tijdens de daad!

#6 Als je bij iemand logeert

Dat betekent extra stil zijn tijdens een hele hete vrijpartij! Een beetje net zoals je vroeger in je bed lag naast de kamer van je ouders. Kun je je dat gevoel nog herinneren?

#7 Op de bank

Niet heel origineel, maar wel lekker in de buurt van je bed en gewóón thuis. ! Een bank ligt verder ook nog eens heel lekker. Win win!

plekken waar je het een keer gedaan moet hebben
Pinterest

#8 In het park of in het bos

Wie voor echte spanning gaat, moet op zijn minst een keer in het leven ergens buiten seks gehad hebben. En dan bedoelen we niet je achtertuin waar je eigenlijk niet betrapt kunt worden. Gewoon op een afgelegen plekje in het bos of park!

Lees ook: Bewezen: slapen en seksen maken je écht gelukkig