Hoewel body positivity queen Ashley zichzelf geen plussize model noemt is dit in de modellenwereld (helaas) nog wel altijd het geval. En ondanks dat Ashley niet het standaard modellen maatje heeft is haar dieet alles behalve junk! Dit is alles wat Ashley Graham eet op een dag.

Wat eet Ashley Graham op een dag?

Ashley doesn’t diet! Toch eet het model wel gezond. Omdat Graham veel sport is het mogelijk om te genieten van the finer things in life als pizza gedipt in Nutella of aardappelpuree met mac & cheese.

Ontbijt

A green juice a day keeps the doctor away! Als er één drankje is wat Ashley iedere dag drinkt dan is het haar groene sapje met boerenkool, spinazie, citroen, gember, bieten, appel en peterselie. Of het lekker is betwijfelen we, maar gezond is het zeker!

Lunch

Hoewel Ashley geen vlees eet tot het avondeten, is haar lunch toch rijk aan proteïne. Meestal eet ze een enorme salade met quinoa, wortel, tomaat, avocado, groene bladgroenten en een pesto dressing. Ze is ook fan van quinoa en bruine rijst met groenten en tahini.

Avondeten

Als avondeten heeft Ashley een paar go-to’s. Vaak gaat het model voor zoete aardappel met in olijfolie gebakken groenten. Spruitjes met kip is een andere geliefde optie!

Snacks

Snacks: the most important meal of the day! Niet volgens Ashley natuurlijk, maar volgens ons. Gelukkig skipt Graham haar snacks niet. Meestal grijpt ze naar een stuk fruit. Banaan is haar all time favoriet. Als ze een energiedipje heeft in de middag gaat ze voor een stukje pure chocolade.

Lees ook: Alles wat topmodel Doutzen Kroes eet op een dag