Daten is lang niet altijd even makkelijk. Mensen die in het echt heel anders zijn dan ze online beweren, gefaalde dates of simpelweg op zoek naar andere dingen: er zijn honderden manieren hoe dates stuk kunnen lopen. En helaas gebeurt dat ook vaak genoeg. Maar heb je ooit gehoord van de nieuwste datingtrend pocketing? Wij leggen je uit wat het is – en waar je voor op moet passen.

pocketing

Online dating

Online daten heeft het voor de meeste mensen niet makkelijker gemaakt. Vroeger ontmoette je iemand in een bar, of tijdens het uitgaan en was het direct raak. Dit geromantiseerde beeld hebben we allemaal in ons hoofd bij het daten. Maar helaas: online daten is een echt mijnenveld.

Je komt van alles tegen: catfishes, mensen die op zoek zijn naar casual hook ups of simpelweg mensen die andere interesses hebben. Nee, het singleleven is niet altijd even makkelijk. En deze nieuwe trend, genaamd pocketing, maakt het ook zeker niet makkelijker.

Lees ook: 4 redenen waarom vrouwen een jongere man zouden moeten daten

Pocketing

Pocketing is een verschrikkelijke trend, waar je maar beter van op de hoogte wil zijn. Hier wil je namelijk geen slachtoffer van worden. Al helemaal niet als jij dacht dat het de goede kant opging met jullie relatie. Zijn jullie nu een paar maanden aan het daten, maar heeft je date je nog steeds niet voorgesteld aan zijn/haar vrienden en familie? En heb je het idee dat als jullie afspreken, het altijd op een privéplekje is? Dan moet je misschien wat alerter worden, want het kan zijn dat je gepocket wordt.

Een pocketer is namelijk iemand die alleen wil afspreken wanneer jullie niet in het openbaar zijn. En je verdient namelijk veel beter dan dat. Zoek naar iemand die je juist aan iedereen wil laten zien en die trots is om jouw partner te mogen zijn!