Pommeline is niet vies van een tattoo hier en daar. Niet gek, want de beauty is namelijk tattoo artist van beroep. Ditmaal gaat Pommeline echter een stapje verder, aangezien er nu op haar linkerwang een tattoo pronkt.

pommeline tattoo gezicht

‘So I did a thing’

Een tattoo in haar nek, op haar buik en benen: overal op het lichaam van Pommeline zijn flink wat plakplaatjes getatoeëerd. Er was echter één plek waar Pommeline nog geen inkt had zitten – en dat is op haar gezicht. Via Instagram laat Pommeline nu echter weten dat ze een tattoo op haar gezicht heeft laten zetten. “So I did a thing…”, schrijft ze bij het kiekje.

Op de foto van Pommeline zien we de blondine in een auto zitten, met daarbij een nieuw feature op haar gezicht. Op haar linkerwang pronkt nu namelijk een kleine gezichtstattoo. Geen traantje (wat je normaal gesproken op deze plek ziet zitten) maar een kleine glinstering.

Positieve reacties

Deze permanente highligter dankt Pommeline aan Gregory, de man die de tattoo zette. “Thanks to @gregory_nd_tattoo for the face tat! #facetattoo @ifinallydidit”

Het moge duidelijk zijn dat de nieuwe tattoo op het gezicht van Pommeline bij haar volgers in de smaak valt. “A slayyyy thing” en “Staat u super goed”, klinkt het in de comments. Er zijn echter ook wat negatieve reacties onder de post te lezen, want ja, wanneer zitten deze er niet tussen? Wij vinden het de blondine me-ga mooi staan.