We zijn gek op reizen en daarom is Airbnb de ideale uitkomst. Er staat zoveel op site, dat je er goed voor moet gaan zitten als je iets wilt boeken. Heb jij geen tijd om uren hiervoor uit te trekken? Wij zetten de populairste Airbnb’s neer, gewoon in Europa! Zo kun je makkelijk een keuze maken. Droom weg bij deze mooie verblijven!

Hector Cave House, Santorini, Griekenland

In het prachtige Griekenland vind je op het eiland Santorini dit prachtige huis. Het is huis is zo’n 250 jaar geleden gebouwd op een klif, die oorspronkelijk werd gebruikt als een wijnkelder. Tegenwoordig zijn de deuren geopend en kun je genieten met je familie of vrienden van het verpletterende uitzicht.

Santorini-1-femfem Santorini2-femfem
Foto’s via Airbnb

Amboise Troglodyte/Chez Hélène, Nazelles-Négron, Frankrijk

In Frankrijk vind je dit indrukwekkende appartement in een grot. Het klassieke meubilair en de open badkamer mét bad neemt je mee door de geschiedenis van Frankrijk. Op ongeveer 3 km afstand van het appartement ligt Amboise, het stadje waar Leonardo Da Vinci leefde. Je kunt hier genieten van de mooie omgeving en heerlijke restaurants. Zeker een bezoekje waard!

 

france2-femfem france1-femfem
Foto’s via Airbnb

Augill Castle, Cumbria, Verenigd Koninkrijk

Verblijven in een kasteel, wie droomt daar niet van? Dit kasteel staat in Cumbria, waar je een van de prachtige kamers kunt huren of als je wilt uitpakken, het hele kasteel. Voel jezelf even een prinsesje in dit knusse kasteel!

kasteel2-femfem kasteel-femfem
Foto’s via Airbnb

La Salentina, Tricase, Italië

Deze vrijstaande villa vind je in een prachtige kustplaats in Tricase. Bekijk de prachtige zonsondergang vanaf je balkon en geniet van het uitzicht op zee. De ideale plek om je zomervakantie door te brengen!

italy1-femfem italy2-femfem
Foto’s via Airbnb

Vila Amani, Labenne, Frankrijk

Zin in een ontzettend chille vakantie? Daar is deze villa in het zuidwesten van Frankrijk zeker geschikt voor! Omringt door prachtige natuur en vlakbij een surfparadijs voor de surfers onder ons. Vergeet het privézwembad niet, waar je prima een duik in kan nemen op een warme zomerdag. Snel boeken dus!

vila2-femfem villa1-femfem

Breng jij deze zomer een bezoekje aan een van de Airbnb’s?

Lees ook: Dit zijn de meest bijzondere restaurants ter wereld