Hoewel Airbnb prachtige huizen aanbiedt, zijn wij van mening dat we de meest mooie van de hele site hebben gevonden. En er is meer goed nieuws: de villa bevindt zich gewoon binnen Europa! Deze parel is namelijk op het Griekse eiland Mikonos te vinden. Droom samen met ons weg…

@airbnb
@airbnb

Griekse schoonheid

Deze prachtvilla is gelegen in het Griekse Mikonos. Dit eiland is relatief klein maar oh zo prachtig! Alles is gebouwd in typische Griekse stijl. Dat betekent: spierwitte huizen, blauwe accenten, rond-betegelde straten en heel veel trappen. Deze mansion heet precies dezelfde kenmerken en dat maakt hem zo intens mooi.

Feestlocatie

De airbnb heeft alles wat je hartje begeert. Zo heb je de hele villa voor jezelf en heb je vijf verschillende privégebieden om het huis waar alleen jij kunt komen. Je loopt makkelijk naar een outdoor dinerplek, de buitenbar of naar de DJ area. Yup, deze plek heeft alles om met je vrienden een heel weekend te feesten. Er zijn vijf slaapkamers waarvan 4 een tweepersoonsbed hebben. Na al dat feesten heeft iedereen dus ook een slaapplek waar je je roes de volgende dag kan uitslapen!

@airbnb
@airbnb

All inclusive

Tijdens je verblijf zul je niks missen – er is zelfs een volledig volle koelkast! Je kunt vervolgens besluiten in de grote woonkamer te eten of gebruik te maken van de buitenkeuken inclusief barbecue! In elke hoek van de accommodatie is weer iets nieuws te vinden. Met een prachtig zwembad met uitzicht over het hele eiland en de zee zul je je niet gauw vervelen. Het houdt nog niet op: de villa komt ook nog eens met een outdoor bioscoop, een jacuzzi en een ‘secret disco’. Waar kunnen we boeken???

Live Your Life

De villa staat volledig in het teken van het mantra ‘Live Your Life’. En dan bedoelen ze vooral horizontaal leven terwijl je een cocktail drinkt bij het zwembad. Wij sluiten ons natuurlijk helemaal aan bij dit motto! Check hieronder alle foto’s.

Dan nu het mindere nieuws: de villa is namelijk alles behalve goedkoop. Voor €1.169 per nacht (!) boek je het verblijf. Een flink prijskaartje dus, maar je moet er wat voor over hebben om te leven als een Griekse godin!

Lees ook: Droom weg met deze meest populaire airbnb accomodaties