Good news! Volgens Hollywood Reporter zou er een prequel in de maak zijn van één van de meest succesvolle musicalfilms: Grease. We kennen natuurlijk allemaal het verhaal van onze lovebirds Danny en Sandy, maar wat er tijdens hun ontmoeting in de zomervakantie is gebeurd? Nobody knows. Maar daar komt gauw verandering in.

grease 1 FEM FEM

Grease: Summer Nights

Een prequel houdt in dat je weet wat er voorafgaand van het verhaal gebeurt. De film zal gaan over onze favoriete koppel Danny en Sandy die elkaar tijdens de zomervakantie ontmoet hebben. Daarom is de voorlopige titel van de film ook Summer Nights en zal de hele film draaien om dat ene nummer.

Deze film uit 1978 blijft nog altijd een favoriet voor de meesten en we kunnen daarom niet wachten om ze weer te zien schitteren op het scherm. Krijg je ook weer kriebels van liedjes zoals Grease Lightnin’ en  You’re The One That I Want?  Om alvast in de stemming te komen, kunnen we met onze verliefde blikken naar de trailer kijken:

Voor iedereen die het niet wist, er bestaat zelfs al een sequel van Grease wat gemaakt is in 1982. Hier draait het allemaal om Michael (gespeeld door Maxwell Caulfield) en Stephanie (gespeeld door Michelle Pfeiffer). Qua succes was het absoluut niet te evenaren met de origineel maar mocht je het toch graag willen zien, bekijk hier alvast de trailer:

Lees ook: Netflix komt met nieuwe tienerserie The Society