Wist je het al? Echte Meisjes in de Jungle komt terug. Inmiddels is er bekend gemaakt welke BN’ers meedoen aan het programma, dus hilarisch wordt het sowieso. Wie de presentator van het programma wordt? Dat is een oude bekende.

Valerio Zeno

Geruchten gaan rond dat de presentator van Echt Meisjes in de Jungle, Valerio Zeno is. Valerio brak ooit door als gezicht van BNN samen met Dennis Storm. Valerio verdween echter vrij plotseling van de buis. Maar het lijkt erop dat de presentator een comeback gaat maken.

Valerio himself heeft nog niks geplaatst over zijn job als presentator. Twee dagen geleden was hij nog op vakantie in Ibiza met zijn geliefde. Zou hij nu dan onderweg zijn naar de meiden? Het blijven geruchten…

Deelnemers van het programma

Iets waar we wél meer over weten, zijn de deelnemers van het programma. Channah Koerten die aan het programma meedoet als één van de meisjes, heeft vandaag wat gedeeld op Instagram. Ze plaatst een mirror selfie in een winkel. Als caption zet ze: ”Hier was ik nog even snel een haarbandje scoren voor vertrek. Ondertussen zit ik in de jungle zonder m’n kinderen, de lieve mensen om mij heen en zonder telefoon.”

Channah vervolgt haar verhaal met: ”Overleven in de jungle met water, rijst en een grote groep meiden. Hoe lang denken jullie dat ik dit ga volhouden?” Exciting. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Channah Koerten (@channahkoerten) 

Wanneer het programma op Videoland wordt geplaatst is nog niet bekend. Hopelijk krijgen we gauw nog meer info over deze must see serie.