Op het gebied van intimiteit hebben we eigenlijk allemaal andere behoeften. De een voelt zich nu eenmaal sneller comfortabel bij een ander. Deze sterrenbeelden zijn het meest preuts.

Deze sterrenbeelden zijn het meest preuts

Zoenen in het openbaar, open zijn over je slaapkameravonturen of knuffelen waar andere mensen bij zijn. Sommige mensen vinden dit meer dan normaal en schromen niet om dit te blijven doen. Toch zijn er ook een aantal sterrenbeelden die dit liever niet doen. Deze sterrenbeelden zijn het meest preuts.

het meest preuts
Bron: Pinterest

Waterman

Een Waterman vindt het lastig om zich helemaal open te stellen naar een partner. Dat betekent dat een partner af en toe een beetje preutsheid zal ervaren. Zelfs in een relatie! Een Waterman vindt het lastig om over te gaan op knuffelen of zoenen, waardoor het af en toe lijkt alsof ze mega preuts zijn. Als je ze eenmaal beter leert kennen, voornamelijk in de slaapkamer, zal je vanzelf merken dat het reuze meevalt. In het openbaar zit het er helaas niet in.

Stier

Een Stier staat bekend om het stille karakter en dat zien we in de voorkeuren terug. Een Stier houdt er niet van om te veel te koop te lopen met privékwesties en intimiteit is hier eentje van. Je zal dus een beetje moeite moeten doen om deze muur te laten zakken als je interesse hebt in een Stier. Daarnaast kan je intimiteit in het openbaar wel vergeten, want dit komt zeker niet voor in het woordenboek van een Stier.

Leeuw

Je zou denken dat een Leeuw graag laat zien wat hij in huis heeft, want hij kickt zeker op een beetje aandacht. Toch is dit op het gebied van intimiteit juist niet het geval. Een Leeuw zal zich namelijk snel kwetsbaar voelen bij intimiteit in het openbaar en juist dat wil een Leeuw graag voorkomen. Een Leeuw voelt zich liever zeker in groepsverband.

Maagd

Maagd is zeker niet vies van een beetje intimiteit, maar denkt hier wel goed over na. Dat betekent dat een Maagd écht helemaal zeker moet zijn van zijn zaak, voordat hij over zal gaan op avontuurtjes tussen de lakens. Daarnaast is een Maagd ook helemaal oké met een periode zonder intimiteit. Andere vormen van liefde zijn net zo belangrijk – zolang het maar niet té veel in het openbaar gebeurt.

Lees ook: Deze 5 sterrenbeelden kunnen het beste zoenen