Voor Theo was het Prince Charming-avontuur vorige week helaas al voorbij. Genieten kon hij niet echt, want hij moest vanwege corona vijf dagen in quarantaine. Bij RumagTV blikt Theo terug op zijn avontuur én onthult hij zijn huidige relatiestatus.

Prince Charming Theo nieuwe man
Bron: Videoland

Prince Charming-avontuur

Het avontuur is voor Theo nu écht voorbij. Doordat hij corona kreeg, was hij zowat de helft van het seizoen niet te zien. Maar Prins Diego hield hem er desondanks nog lange tijd in, zodat ook Theo op date mocht, maar ideaal was het allemaal niet. “We gingen ontbijten samen, alleen zat hij helemaal aan de andere kant van de tafel. Het was dus wel echt op een afstand, maar we hebben wel gewoon gekletst”, vertelt hij bij RumagTV.

Relatiestatus

Hoewel Theo bijna het hele seizoen alléén in zijn kamer heeft gezeten, heeft hij het toch tot de voorlaatste aflevering geschopt. Uiteindelijk koos Diego toch om Theo naar huis te sturen en om Cyrano en Joey naar de finale mee te nemen. Theo heeft de liefde dus niet in Kreta kunnen vinden, maar in Nederland? “Nog steeds single”, onthult Theo wanneer Fawrynotsawry en René Watzema hem het hemd van het lijf vroegen.

Aan daten kwam Theo na de opnames namelijk nog amper toe. “Ik had er eigenlijk ook niet heel veel behoefte aan, want ik had echt tijd nodig om tot mezelf te komen”, legt hij uit. “Ik vond het echt heel heftig”, vertelt hij over zijn avontuur.

Prince Charming

De allernieuwste aflevering van Prince Charming staat sinds gisteren op Videoland, hierin zien we voor wie Prins Diego uiteindelijk heeft gekozen. Voor wie is hij gegaan? De knappe, speelse maar ook wisselende Cyrano of de mooie, emotionele en onzekere Joey? Maar belangrijker: wie hoop je? Mocht je de nieuwste aflevering nog niet hebben gezien, doe het nu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)