Eerder schreven we al over het heugelijke feit dat er in de Amsterdamse Pijp een Avocadobar opent. Het restaurant staat volledig in het teken van de avocado en je kan er terecht voor zowel ontbijt, lunch als diner. Het restaurant gaat ‘The Avocado Show’ heten en is een initiatief van ondernemers Ron Simpson, Julian Zaal en chef Jamie van der Heije. Inmiddels is de bar bijna klaar om open te gaan. Jij kan, met een beetje geluk, aanstaande vrijdag als eerste gaan proefeten.

Proefeten

De eigenaren van The Avocado Show’ willen de eerste keer niet gaan koken voor hun vrienden, familie en de pers maar juist voor iedereen die nu al fan is van het restaurant. En daarom organiseren ze aanstaande vrijdag, 17 maart, een proefdag. Van 11:00 tot 16:00 uur maken ze al hun gerechten en er is plek voor 40 avocadoliefhebbers. Als je wint kun je volledig gratis én inclusief een plus 1 alle gerechten proeven.

Hoe dan?

Wat je moet doen? Je simpelweg even hier in schrijven. Mocht je winnen en toch niet aanwezig kunnen zijn, krijg in alsnog een tegoedbon om in de toekomst een van de gerechten te proberen. Dus, waar wacht je nog op? Inschrijven en hopen dat het geluk aan jouw kant staat.

avocado-show